Pa probaj sa drugim programom, Ashampoo Burning Studio na primer. Dalje, drugi SATA / ATA kabl u zavisnosti od rezača. Dalje, probaj i windowsovu raspadnutu rezalicu, pa ako i tu lupa diskove, odnesi rezač na drugi OS ili ga sam stavi, pa ako i tamo explodira svaki disk, bacaj rezač u kantu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Nista ja nisam upalio sve po defaultu a sta je to AHCI? i gde se nalazi.. da proverim
I ja sam imao isti problem od sad na Win 7 koristim CDBurnerXP http://cdburnerxp.se/downloadsetup.exe tezak svega 3.1mb funkcionalan i besplatan a sto je najvaznije sljaka za ono sto je namenjen
:: :: Imam problem u Win7 , koristim Nero 8 za rezanje i kod pukne mi svaki disk kad rezem... jel ima neko neku ideju?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.