Instalirao sam Photo Shop i odradio krek, ali mi je izbacio sledeću poruku:
`You cannot use this product at this time. You must repar the problem by unistalling and then reinstalling this product or contacting your IT administrator or Adobe costumer support for help.` Ja sam deinstalirao i kad sam ponovo instalirao i odradio krek, pokazalo je isto ovo!
Poslao sam ti ih na mail ako tema popije DEL taster. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Re: Re: >>> Pa nisi valjda ukljucen na Internet, prijatelju dragi...
15.06.2009. 13:27
status: user broj poruka: 10999
onda kada `registrujes` i kada koristis ovaj program. Ako jesi, u momentu bivas `crnolistiran`. `Register using your telephone line...` and disable the damn connection to the Internet when you do your photoshoping!
Pre desetak dana instalisao sam na jednom kompu, u komsiluku, Babylon. Lepo sam objasnio ljudima da ga ne koriste on-line (prethodno ugradivsi sve potrebne recnike). A,a - jok! Malog Pericu mrzi da klikne na ikonicu network karte i da zada `disabled`. I sad, naravno, kuka. E pa, kupi program brate, kazem mu ja. Pomozi razvoju softvera.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.