Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Najbolji program za u-p-d-a-t-e drajvera...???
STRANA 1 OD 1
TheGame Najbolji program za u-p-d-a-t-e drajvera...??? 13.06.2009. 22:16 T18008

status: user
broj poruka: 719

Instalirao sam Windows 7 i sad mi fali drajver za zvuk...Windows update ne moze da ga nadje...ostaje mi jedino preko nekog programa da update-ujem...Koji je za tu svrhu najbolji???

Independence is a state of mind
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Batali to 13.06.2009. 23:09 #121269

broj poruka: 4163
lepo pročitaj oznake na sound čipu i prema njegovim oznakama izguglaj drajvere za 7-icu

Čekić je izmislio sve ostale alate

nomemory Re 13.06.2009. 23:43 #121275

broj poruka: 251

Driver genius...
P.S. Za 7-icu je često potrebno ručno instaliranje drivera
TheGame ... 13.06.2009. 23:49 #121277

U pitanju je ova integrusa...

Realtek ALC888 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI

Za nju ne mogu da nadjem drajver...trazim ga 3 sata...Ako neko moze da nadje..neka baci link ovde...

Edit:Od 6 zvucnika cuju se samo 2...pokusavao sam nesta da podesavam ali bezuspjesno...

mkukic ... 13.06.2009. 23:51 #121278

broj poruka: 2591
Cudno da sam Windows nije instalirao drivere za zvucnu... Nije neki anonimus od kartice... Probaj da skines driver za vistu pa ga instaliraj pod vista compatibility mod-om.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Equinoxe Re: Batali to 14.06.2009. 03:16 #121300

broj poruka: 12057

Pa jašta, kakav bre super extra driver downloader......ima Google šta god hoćeš.

http://www.pcgameshardware.com/aid,676552/Realtekxs-HD-216-audio-driver-with-Windows-7-support-ready-for-download/Download/

i ovo, ako zatreba:
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itpromedia/thread/9035409a-ec5c-405d-ab05-ccd408f4aa32
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: lepo pročitaj oznake na sound čipu i prema njegovim oznakama izguglaj drajvere za 7-ic
::
:: Čekić je izmislio sve ostale alate
TheGame ... 14.06.2009. 14:53 #121380

Dzaba ljudi probao sam i ovo sto ste predlozili i jos dosta drugih drajvera...ali nece pa nece...rade 2 zvucnika od 6 komada...To je kad imam inegrusu govno...Moram uzimati neku malo bolju zvucnu,ionako sam to i ranije planirao...evo sad jos jednog dobrog razloga za zamjenu...uglavnom hvala svima na predlozima...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs