Instalirao sam Windows 7 i sad mi fali drajver za zvuk...Windows update ne moze da ga nadje...ostaje mi jedino preko nekog programa da update-ujem...Koji je za tu svrhu najbolji???
Cudno da sam Windows nije instalirao drivere za zvucnu... Nije neki anonimus od kartice... Probaj da skines driver za vistu pa ga instaliraj pod vista compatibility mod-om. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Dzaba ljudi probao sam i ovo sto ste predlozili i jos dosta drugih drajvera...ali nece pa nece...rade 2 zvucnika od 6 komada...To je kad imam inegrusu govno...Moram uzimati neku malo bolju zvucnu,ionako sam to i ranije planirao...evo sad jos jednog dobrog razloga za zamjenu...uglavnom hvala svima na predlozima...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.