Probao sam sve browsere i sve verzije istih i sve u svemu ni 1 ne moze da prismrdi FireFoxu..e sad dal to kazem zato sto je u njemu sve lepo koncipirano i odradjeno..neki kazu da im se baguje,hmm..ja visim prosto na netu i nisam jos to primetio,cak stavise opera mi se bagovala cim sam je instalirao a toliko hvaljena i onaj chrome je bzvz kad skidas file i te 4e..nisu mi jasni sto tako :S ..Eto ja malo da vas nagovorim da je ovo najbolji browser hehe ..Malo da ga popilarizujem mada on to vec i jeste..aj jbg placaju mi ljudi za to pa moram hahaha
I ja tuda negde, @Slavuj izbrisao je post, oni te fixeve moraju da izbacuju zbog hackera, hackeri napadaju software koji koristi ogroman broj ljudi, FF koristi preko 20% ljudi, a tu Operu ispod 5%, pa normalno da ce da napadaju FF, retko koji program ili sistem postoji u koji hacker ne moze da upadne, cak i oni sistemi koji su pravljeni samo za odredjene korporacije i agencije i u koji su ulozeni milioni dolara hackeri provale, zasto ne bi mogli FF i Operu.
Pozdrav!
:: U 18 i 55h. Kasnim :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.