Instalirao sam windows xp3 (the last xp) i sve radi ok kada sam ubaco novi drajver slika je postala mrljava po celom ekranu.kako ubaciti drajver za graficku pomoc
1. Koja grafička ? 2. Da li je pre radila kako treba ? 3. Koji verziju drajvera pokušavaš da staviš ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Meni se cini da si instalisao krivi drajver.Da li ti je slika u 16 boja?
:: Instalirao sam windows xp3 (the last xp) i sve radi ok kada sam ubaco novi drajver slika je postala mrljava po celom ekranu.kako ubaciti drajver za graficku pomo ::
Jesi ti instalirao RTM (Release to Manufacturing) /finalnu ediciju windowsa ? Najbolje Corporate.
Ako nisi siguran koja je verzija, bolje vrati taj stari, stavi te iste drajvere i proveri da li ti grafička radi kako treba. Ježim se više od polupanih 8600GT. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Vidi ovako skoro sam dobio zamenu grficke 8600gt dobio sam istu grafu koju sam imao sa starom sam imao veliki problem a sada ova radi kako treba.Ubacio sam sp3 koi sam instalira programe pa i program za drajver ja nsam brisao nista samo sam preko starog instalrao novi i slika je bila mrljava 4 bita
Bane76 daj neku tacku i zarez u recenicama. Mani se tih modifikovanih verzija windowsa. Skini untouched verziju i sam instaliraj drivere i programe koji su ti potrebni. Kad instaliras nove drivere za graficku izbrisi stare prvo! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Isti bug sam imao sa 8500gt i w.sp2.Problem sam resio sa nesto starijim drajverima koji su odlicno radili.
:: Vidi ovako skoro sam dobio zamenu grficke 8600gt dobio sam istu grafu koju sam imao sa starom sam imao veliki problem a sada ova radi kako treba.Ubacio sam sp3 koi sam instalira programe pa i program za drajver ja nsam brisao nista samo sam preko starog instalrao novi i slika je bila mrljava 4 bit :: :: ::
I još jedna stvar, ako budeš probao više različitih verzija drajvera, prvo prethodnu lepo očisti sa programčićem koji se zove Driver Cleaner. http://hotfile.com/dl/5819068/d4a7116/Driver_Cleaner.NET_v3.3__Crack.rar.html _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Gde su sada oni sto kazu da nVidia nema problema sa driverima :), i jos jedna stvar kod novih nVidia drivera se stvara neka nenormalna senka u WC3 The Frozen Throne, to se desava samo kod novijih drivera, a to se kod ATI-ja ne pojavljuje.
:: Gde su sada oni sto kazu da nVidia nema problema sa driverima :), i jos jedna stvar kod novih nVidia drivera se stvara neka nenormalna senka u WC3 The Frozen Throne, to se desava samo kod novijih drivera, a to se kod ATI-ja ne pojavljuje :: :: Pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.