Hitno potrebna pomoc-Potrebno mi je da knjigu koja je u formatu chm prebacim u pdf,i potreban mi je dobar konvertor za taj poduhvat. Bitno je da je freeware (100%,a ne neki trial i sl.),i da brzo radi posao.Imam neke trial i demo programe,ali mi uglavnom brljaju po stranicama knjige,ostavljaju neke natpise i pecate. Hvala na pomoci unapred...Pozdrav
Takav program nećeš naši free. Proveri mail, taj koji sam ti poslao je `izlečen`. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Mislim da sam ti jednom poslao Universal Document Converter, koji radi na principu Print drajvera, pa ako ti imaš u čemu da otvoriš djvu i u njemu print, to je rešenje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ima li neki koji konvertuje djvu u PDF :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Ma nije hteo da se instalira na Win7 64 bit, zasto nemam pojma probacu na poslu tamo je i dalje XP.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Mislim da sam ti jednom poslao Universal Document Converter, koji radi na principu Print drajvera, pa ako ti imaš u čemu da otvoriš djvu i u njemu print, to je rešenje :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ima li neki koji konvertuje djvu u PDF :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Čim stignem kući oko 19h, probaću na mojoj Sedmici. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ma nije hteo da se instalira na Win7 64 bit, zasto nemam pojma probacu na poslu tamo je i dalje XP :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Mislim da sam ti jednom poslao Universal Document Converter, koji radi na principu Print drajvera, pa ako ti imaš u čemu da otvoriš djvu i u njemu print, to je rešenje :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Ima li neki koji konvertuje djvu u PDF :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ::
:: :: Čim stignem kući oko 19h, probaću na mojoj Sedmici :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ma nije hteo da se instalira na Win7 64 bit, zasto nemam pojma probacu na poslu tamo je i dalje XP :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: Mislim da sam ti jednom poslao Universal Document Converter, koji radi na principu Print drajvera, pa ako ti imaš u čemu da otvoriš djvu i u njemu print, to je rešenje :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ima li neki koji konvertuje djvu u PDF :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Skinuo sam i taj universal,ali mi ostavlja pecat na svakoj konvertovanoj strani...Ima li negde da se skine neka verzija koja mi nece ostavljati brljotine? neki crack,ili slicno?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.