Hvala! Jedno pitanjce... Da li neko moze da mi posalje na mail linkove ka 3dmark Vantage-u jer na warezu ima samo jedna tema sa njim i to mi nod prijavljuje kao virus i nece da ga skine... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ja bi proverio mail. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Hvala! Jedno pitanjce... Da li neko moze da mi posalje na mail linkove ka 3dmark Vantage-u jer na warezu ima samo jedna tema sa njim i to mi nod prijavljuje kao virus i nece da ga skine.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Hvala Bax! Evo sad sam stigao sa treninga i proverio mail... Stiglo je! Hvala jos jednom!
Pozzz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ovaj novi JDownloader je bas njesra. Stavio sam da se skida Vantage i brzina ide 88-115kb/s a danas kad sam skidao neke video tutorijale isto sa rapida ali preko firefox-a brzina je isla 135-175kb/s. Isto onako kao zastane pa krene ali je brizna daleko veca... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Brzina se menja konstantno. Juče sam baš proveravao brzinu JD-a. Skidam sa njim kaže 120...prekinem pustim FF, kao skida nešto oko 230 sa prekidima.....dođe mu na isto. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ovaj novi JDownloader je bas njesra. Stavio sam da se skida Vantage i brzina ide 88-115kb/s a danas kad sam skidao neke video tutorijale isto sa rapida ali preko firefox-a brzina je isla 135-175kb/s. Isto onako kao zastane pa krene ali je brizna daleko veca.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Isti problem! Prvi fajl, kada stigne do 99%, kaze da je zarazen i nece da ga snimi na hard a naredne hoce (isti slucaj kao i sa fajlovima sa wareza koje sam nasao). Sada nisam skidao naravno sve kao prosli put, skinuo sam samo dva sto je dovoljno da potvrdi problem. Da li da iskljucim NOD i da skinem fajlove ipak? Da li je to nod samo previse sumnjicav ili da se ne igram? Probao sam sa svih servera koje si mi poslao i ista prica... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nema veze sa AV-om, isto je sa i bez njega. Rapid debili. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Isti problem! Prvi fajl, kada stigne do 99%, kaze da je zarazen i nece da ga snimi na hard a naredne hoce (isti slucaj kao i sa fajlovima sa wareza koje sam nasao). Sada nisam skidao naravno sve kao prosli put, skinuo sam samo dva sto je dovoljno da potvrdi problem. Da li da iskljucim NOD i da skinem fajlove ipak? Da li je to nod samo previse sumnjicav ili da se ne igram? Probao sam sa svih servera koje si mi poslao i ista prica.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Evo krenuo sam da ga skidam sa zvanicnog sajta... Jel moze neko samo da mi posalje serial na mail? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ja bi opet proverio mail. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Evo krenuo sam da ga skidam sa zvanicnog sajta... Jel moze neko samo da mi posalje serial na mail :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Stiglo je! Bax svaka cast! Coveka sa toliko znanja i zelje da pomogne jos nisam video!
Hvala puno!
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.