Neko me je pre par meseci pitao u nešto vezi toga, pa, pošto upravo skidam neki film, prisetio sam se da, posle kliktanja na DOWNLOAD TORRENT, pojavi se prozor u kome od opcija ima, pored adrese mesta na HDD-u gde se taj skinuti fajl čuva, ``YES``, ``NO`` i ``BitTorrent Preferences...`` i u ovom poslednjem se postavi MAX UPLOAD SPEED, MAX DL SPEED, PORT nešto... i to je to.
Koliko se sećam, za paket 1Mb/128Kb, UL SPEED ne bi trebalo stavljati preko 8KB/s, jer neretko ume da ``zaguši`` DL.
Ne bi trebalo da zagusi download ako si setovao upload na 8kb, znaci tebi ostaje download brzina, ako ti je adsl u praksi izvlaci 110+kb/s, znaci max download ti je 110+kb/s-8kb/s, a nije opera za torrente, bolje skini flash get, program je za torente po meni najbolji, cak bolji i od utorrent-a.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.