Ja imam Patch 1.0.2.0 i Razor crack koji sam skinuo sa mininove,po meni bolje radi 1.0.2.0 od 1.0.3.0 ako imas 4850 bolje ce tiraditi 1.0.2.0,Patch skini sa Rockstarovog sajta
Ok hvala, a crackove sa gamecopyworld, a jel ovim redom idu patchevi 1.01.0 pa 1.0.2.0?
Pozdrav!
:: Ja imam Patch 1.0.2.0 i Razor crack koji sam skinuo sa mininove,po meni bolje radi 1.0.2.0 od 1.0.3.0 ako imas 4850 bolje ce tiraditi 1.0.2.0,Patch skini sa Rockstarovog sajt :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn :: :: :: ::
meni je radio sa razorom dobro bas i skinuo sam 13 patch i sve je usro o5 ga ja crackujem i pocnu neki bagovi napr. pocne da mi se ljulja slika kao da sam pijan a nista ili nesto skace kamera, tako da sam vratio na 1.2 i radi dobro za sad, ee da svi gameri skidrow je isto dobar cracker sem razora i deviance tima, just 2 know
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.