Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
ACDSee me bas iznervirao
STRANA 1 OD 1
mileca ACDSee me bas iznervirao 03.06.2009. 21:53 T17789

status: user
broj poruka: 36
Napravio sam folder u čijem sam imenu koristio naša slova. ACDSee 8 i 10 ne može da otvori slke iz foldera ako u nazivu foldera imaju ĐĆČ jer ih prepoznaje kao D i C.
Isti slučaj je i za naziv slika, znači cele putanje do slike.
Zanimljivo da sa Ž i Š radi.
U drugim programima otvara bez problema.
Da li je još kod nekog ovo slučaj.
Pitam jer me ovo bas izbacilo iz takta jer sam ga jedno pet puta reinstalirao.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 03.06.2009. 21:56 #118836

broj poruka: 12057

Ja sam odustao od ACDSee-a koji je sve gori. Scroll, scroll kroz slike -> encauntered an error....mrš -> XnView, problem rešen.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Slavuj ... 03.06.2009. 22:00 #118838

broj poruka: 2236
Koristim ACDSee 2.5 Pro i nijedan error za proteklih 4-5 meseci nisam video. Malopre sam ukucao u nazive nekoliko fotografija ćirilična i latinična slova, ĐČĆ i otvarao ih je kao i uvek.

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DaSickSyst Re: ... 03.06.2009. 23:19 #118878

broj poruka: 2909
:: Koristim ACDSee 2.5 Pro i nijedan error za proteklih 4-5 meseci nisam video. Malopre sam ukucao u nazive nekoliko fotografija ćirilična i latinična slova, ĐČĆ i otvarao ih je kao i uvek
Naravno.Uvek je i radilo.

`encauntered an error`...Ne secam se da mi se do sad desilo...A imam poprilicnu kolekciju volpejpera i fotografija...Trazi problem na drugom mestu.
ACDSee je odlican programcic i tesko da ce me nesto naterati da ga se odreknem.

DaSickSystem
Equinoxe Re: Re: ... 03.06.2009. 23:28 #118882

Nemam nameru ni vremena da istražujem. Probao sam sa ACDSee 6 i radi to što me zeza (brzo srolovanje gomile TGA (sekvenci)), 8, Pro, Pro 2, i 2.5 lupaju neke gluposti.

XnView je free, brži, otvara Photoshop layere zasebno (ako hoćeš), lepše pozauje trnasparentnost....ne planiram nazad na ACDSee.

:: :: Koristim ACDSee 2.5 Pro i nijedan error za proteklih 4-5 meseci nisam video. Malopre sam ukucao u nazive nekoliko fotografija ćirilična i latinična slova, ĐČĆ i otvarao ih je kao i uvek
:: Naravno.Uvek je i radilo
::
:: `encauntered an error`...Ne secam se da mi se do sad desilo...A imam poprilicnu kolekciju volpejpera i fotografija...Trazi problem na drugom mestu
:: ACDSee je zakon
:: DaSickSystem
DaSickSyst Re: Re: Re: ... 03.06.2009. 23:40 #118884

:: Nemam nameru ni vremena da istražujem. Probao sam sa ACDSee 6 i radi to što me zeza (brzo srolovanje gomile TGA (sekvenci)), 8, Pro, Pro 2, i 2.5 lupaju neke gluposti
Dobro da ne gresim dusu sestica je stvarno bila odvratna i verovatno jedina bagovita verzija,ali sam je koristio tako davno da je se i ne secam samo znam da se mnogo ljudi zalilo na nju...Ali imas 7,8,9 i svi su dobri...Trenutno koristim 9 i super radi...

DaSickSystem
Equinoxe Re: Re: Re: Re: ... 03.06.2009. 23:44 #118890

Nisi me razumeo do i sa verzijom 6 radi, od nje pa na dalje ne. Nisam siguran za 7. Neke stvari moram brzo da pregledam i to mi ACDSee ne radi kako treba. Fotke sa Canona takođe, skroll.....bum...

:: ::
:: :: Nemam nameru ni vremena da istražujem. Probao sam sa ACDSee 6 i radi to što me zeza (brzo srolovanje gomile TGA (sekvenci)), 8, Pro, Pro 2, i 2.5 lupaju neke gluposti
:: Dobro da ne gresim dusu sestica je stvarno bila odvratna i verovatno jedina bagovita verzija,ali sam je koristio tako davno da je se i ne secam samo znam da se mnogo ljudi zalilo na nju...Ali imas 7,8,9 i svi su dobri...Trenutno koristim 9 i super radi..
:: DaSickSystem
mileca Re 04.06.2009. 00:02 #118898

broj poruka: 36

Ja sam sasvim bio zadovoljan sa ACDSee i veoma dugo ga koristim. Sad sam probao i 7.0 meni opet ne može da otvori . Ako u isti folder stavim dve slike sa nazivima Đ i D kada otvaram Đ otvori mi sliku D.

DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Re: ... 04.06.2009. 00:11 #118903

:: Nisi me razumeo do i sa verzijom 6 radi, od nje pa na dalje ne. Nisam siguran za 7. Neke stvari moram brzo da pregledam i to mi ACDSee ne radi kako treba. Fotke sa Canona takođe, skroll.....bum..
Imam Canon A75,A450 i hrpu slika sa curinog A570,uvek sam koristio ACDSee...I kao sto rekoh ne secam se da mi se desilo tako nesto.

DaSickSystem
markopvict matori ACDsee je keva 04.06.2009. 00:13 #118906

broj poruka: 4515
Novije verzije su previse komplikovane, sporo se otvaraju, skeniraju gomilu fajlova....
Recimo verzija 3 je skroz ok.

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DaSickSyst edit 04.06.2009. 00:18 #118911

Da se ispravim nije A570 nego 590.

DaSickSystem

obradmi Meni je Fasstone image viewer najjaci 04.06.2009. 00:22 #118913

broj poruka: 7723
imas kod njega ono obelezes slike pa stavi sve u jedan dokument preko pdfcreator.ACD je ranije bio dobar ,ali su ga mnogo sada iskomplikovali.
tortojed Jedan od programa koje treba izbegavati... 04.06.2009. 01:34 #118938

broj poruka: 10999
i dilitovati po vidjenju. Treba ti jednostavan, brz program za gledanje svih formata? XnView, Irfan (zemo, bolan) + (free of charge)! Za editovanje? Photoshop! Don`t wanna go illegal? Open Source editori.

ACDSee je S K O L S K I primer bloatware-a! Ruku pod ruku sa Norton Utilities, Registry Mechanic...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs