Temperaturune mozes da smanjis preko softvera, temperatura iskljucivo zavisi od komponenti u kucistu,jedino da otvoris kuciste i da ocistis sve i skines staru pastu sa procesora i naneses novu,naravno ako se razumes i ako znas to da uradis, a mozes da ga malo usisas usisivacem, sta se konkretno greje i koje su komponente u pitanju???
imam procesor AMD Phenom x4 koji radi na 2.2,grafika mi je ATI 3650 512mb,mislim dobra je konfiguracija ali slabo hladjenje.....jel ima neki softwer da mi odrzava temperaturu...ili nesto slicno?
Evo link,klikni dole samo I agree on ce sam poceti da skida,kako znas da su ti visoke tempreature kad ih nisi ni izmerio,masina je onako,grafa nije neki pobednik u igrama a procesor je Phenom 9550 imao sam ga pre manje od 1 godine,ok je!!!
Ne postoji softver kojim možeš da smanjiš temperaturu. Jedino što možeš da uradiš je dodavanje sistemskih ventilatora na predviđena mesta u kućištu i eventualno da isključiš cool and quiet pa da ti ventilator na procesoru radi konstantno na full speed-u
Čekić je izmislio sve ostale alate
:: :: Jel postoji neki program da smanjim temperaturu na kompijuteru ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.