Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Driver problem HELP
STRANA 1 OD 1
priest Driver problem HELP 27.05.2009. 19:55 T17635

status: user
broj poruka: 96
reba mi pomoc...ne mogu da uninstaliram jedan driver. u pitanju je driver za Leadtek tv2000 Expert.
neki savet za program? pokusao sam sa driver cleaner.net, a kada ga uninstaliram sa diska na kojem je ista verzija driver-a , on kaze, uspesno si skinuo stari driver,sada ti ide restart pa ces na startup-u da stavis novi driver,medjutim start up dodje kad on opet hoce da ga uninstalira...i tako u krug.
smorio sam se najstrasnije.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 27.05.2009. 19:59 #117229

broj poruka: 8138
Jesi probao da ga nadjes Revo Uninstaller-om?

The Way It`s Meant To Be Played

Equinoxe Re: 27.05.2009. 20:16 #117235

broj poruka: 12057

Ajde probaj onu dobru staru `izađi pa uđi` varijantu. Dakle instaliraj taj drajver ponovo, dakle reinstall, pa onda pokušaj uninstall ponovo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

priest probacu! 27.05.2009. 20:26 #117240

Probacu Revo
nece da instalira novi driver... win ga prepoznaje da je instaliran kao i njegov programcic koji dolazi uz tv kartu sa kojim samo mogu da izbrisem driver...ali naravno nece.

ICEsd re: 27.05.2009. 20:38 #117246

broj poruka: 2158

skini ovaj program koji sam skida drajvere, ja imam istu karticu i radi odlicno ima cak i live update.

Evo linka :
http://www.4shared.com/file/108180331/5531bf5c/Uninstall.html

priest NOPE 27.05.2009. 20:39 #117247

Ne,nece ni sa njim. ne mogu da ga nadjem... :(
razmisljao sam i da vadim kartu da ga uninstaliram... pa da stavim kartu pa instal opet...ali gledam na to kao da je softverski za*eb,a ne hardverski.
fazon je sto je karta radila do pre 2 dana najnormalnije....nesto cak i gledam da nije crkla...
simptomi su sledeci.
PVR2 radi. radi i Radio tuner oce da otvori neke kanale ali kao da je signal losh. nasao sam 3-4 kanala ali jako loseg prijema...doneso sam neki prastari TV i na njemu kablovska radi skorz...tako da su kablovi otpali kao mogucnost.
probacu josh i da je nakacim na neki drugi komp,a a koneko ima jos neke ideje dobrodosle su.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs