Alcohol 120%, ali nece ti sam prepoznati fajl vec ces morati da u Alcohol-u dodas tu extenziju! Ako ne budes mogao da nadjes gde javi pa cu ti posaljem slicice! .)
Asus P5Q-E Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365) Asus EN260GTX TOP OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 981MHz 5-5-5-15 2x1GB OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M. OCZ ModXStream 600W WD 640GB 16MB 640AAKS NZXT Apollo Black 2x Pioneer
U Monkey`s Audio samo izabereš Decompress mode i otvoriš APE file i gotovo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ukoliko je to recimo grebovan CD, cesto uz njega i ide .cue fajl ako je radjen preko EAC-a, npr.
u tom slucaju uvezi .cue fajl u Easy CD-DA Extractor (11 ili 12) i dobices stvarnu kopiju diska, sa svim numerama, pauzama, imenima i ostalim podacima, a to posle ili rezi ili pravi mp3, mnogo je zgodnije nego da rucno seces kolac od 600 i kusur mb-a
Može u Easy CD-DA Extractor - u i odmah da se konvertuje u Mp3 (ili neki drugi format), ako nećeš da režeš CD. Kad uvezeš .cue file, dole levo, u opcijama za format, zadaš mu šta hoćeš. Desno od toga mu zadaš u koji folder hoćeš da baci fajlove, čekiraš Rename files i to je to. Oni koji prave image CD - a u lossless formatima (ape, flac, wv...) uglavnom rade sa EAC (Exact Audio Copy) ili sa Easy CD-DA Extractor - om.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
da, pokusao sam da kazem da sve moze na jednom mestu da odradli, ali sad kad procitam izgleda da mi nesto nije bas uspelo... ovo `posle` me ukopalo...
izgleda da ovih dana tesko mislim, slabo se izrazavam...
pa jos da dodam na dodatu dopunu da ne mora ni da pretvara nista, ako mu treba samo da preslusa, AIMP2 pusta direktno .cue, tretira ga kao playlist za .ape
Snimak nikako ne bi smeo da bude sranje, osim ako originalan CD nije loše snimljen. Ne znam šta si skidao, ali svi lossless formati su samo komprimovan .wav (wave) fajl. Jedino što koriste drukčije algoritmove i manji ili veći stepen kompresije.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: ma to je jedno veliko s*anje...otpakovao sam ga, i snimak je ocajan, ali ocajan, pokajao sam se sto sam se uopste i cimao oko toga...
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.