Obrisao sam neke jako vazne slike i pokusao da ih vratima sa Virtual Lab-om,on mi daje activation number koji mi dozvoljavada da povratim samo 1MB i to je kao FREE a meni treba mnogo vise, sve slike je on lepo nasao ali ako neko ima full aactivation number molio bih ga da mi ispise ovde ili na mail!!!
Ili ako neko ima da mi preporuci neki program za povracaj podatak sa kojim mogu beskonacno da ih vratim i da mi neogranicava koliko MB mogu da povratim
Pokušaj sa programom R-Studio, koji sam već X puta preporučio jer mi je mnogo puta pomogao. Ti programi se uglavnom plaćaju, a i ako nađeš free, verovatno neće biti od velike pomoći. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pufi proveri mail. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Pa imam ja taj program ali ja sam lepo napisao da mi treba klju :: :: bax el imas ti Key za taj progra :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn :: :: :: ::
Možda ih sa razlogom ne vidi ? Jesi uradio scan particije ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Poslao sam ti na mail :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: bax2003 mogu li i ja da dobijem key za virtuallab data recovery. Posto sam ga trazio po netu i nikako ga nisam nasao. Unapred ti hvala
E jedino sam ovde našao od naših sajtova da se priča o owom programu :( E sad moj problem treba mi aktivacioni kod za Virtual lab 5 jer mi je stari hard otishao u ... pa sam nesto uspeo da nadjem samo sa owim programom ali jbg to je nekih 20Gb te mi treba KOD HITNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.