Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
XBMC MEDIA CENTER
STRANA 1 OD 1
doncocos XBMC MEDIA CENTER 23.05.2009. 21:30 T17576

status: user
broj poruka: 417
XBMC is an award winning media center application for Linux, Mac OS X, Windows and XBox. The ultimate hub for all your media, XBMC is easy to use, looks slick, and has a large helpful community.

http://xbmc.org/

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Jesi li ti ovo instalirao ili ne? 23.05.2009. 23:09 #116463

broj poruka: 7769
Ako si instalirao koji su utisci?
Napisi bre nesto prve impresije i sl.

Tomato Republic Of Serbia !!!

doncocos Re: Jesi li ti ovo instalirao ili ne? 23.05.2009. 23:46 #116472

broj poruka: 417
Instalirao ga jesam, ali nisam imao mnogo vremena i da se igram sa njm. Medjutim i pored toga mislim da je ovo odlican media centar. Interfejs mu je pregledan, ima podrsku za gomilu formata (audio, video, foto,...), podrsku i za cirilicna i latinicna slova, pravljenje profila raznih korisnika, podrsku za mrezu, kreiranje sopstvenih lista, u opcijama za instalaciju je podrzan i srpski. Ima onih standardnih opcija kao fast forward, go to chapter... Ovih dana cu se malo vise pozabaviti njime pa cu da napisem nesto konkretnije. Skini i probaj, mislim da vredi.

:: Ako si instalirao koji su utisci
:: Napisi bre nesto prve impresije i sl
::
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
cele1988 ..... 24.05.2009. 15:51 #116601

broj poruka: 1424
ja jesam vec jedno 6-7meseci, samo neznam koja verzija XBMC-a ekstra stvarcica, ima pregrst plaginova ali nisam je ni jedan probao.

Bertoni XBMC 24.05.2009. 23:35 #116756

broj poruka: 80

Stvarno deluje impozantno...no ko zna...u principu do sada MEDIA CENTRI ALL IN ONE...nisu bili potpuni!Svukao sam ga svakako,no treba vremena za ozbiljniji test!
JovanZ Ovo radi odlicno. 13.05.2014. 18:08 #552639

broj poruka: 3008
ne znam kakav je bio 2009 kada je ova tema otvorena, ali sada sam se odusevio.
Po meni, mnogo bolji od media centra koji ide uz windows a pokrece se skoro trenutno. Plus podrska za pluginove, automatsko trazenje titlova, upravljanje preko gamepada. I ono sto mi bas dobro leglo - a to je mogucnost da ugasim komp bez stajanje iz kreveta kada zavrsim sa gledanjem.

Uskoro pravim jedan HTPC i ovo ce definitivno biti default player. I jos jedna stvar koja me je odusevila je da pored svega sto moze da radi i sa pustenim 1080p filmom vuce jedva 70mb rama.

Milina.
gilopile ... 14.05.2014. 01:10 #552690

broj poruka: 9459
I ja ga koristim vec duze vreme i zadovoljan sam. Imam ga u compu za win OS i XBMC ubuntu na laptopu + TV 32. Za film yify i icefilms i uzivas ili videoPhile, pa ko voli filmove B produkcije...dobro dodje za promenu malo :)...Mozda u skorije vreme pazarim i jedan Raspberry Pi, odlicno radi sa XBMC...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

JovanZ vidis 14.05.2014. 02:34 #552694

broj poruka: 3008
sada si me setio da probam i verziju za android koju sam skinuo i zaboravio na nju.

Za telefon mozda i ne bi bila prakticna (osim ako telefon ima vise od 5 inca), ali je na tabletu odlicna jer izgleda asposutno isto kao i verzija za komp i ima sva podesavanja kao i ona na kompu. A i nije losa stvar sto sam uz dva tap-a ekrana pustio film sa tableta na kompu. A moze i obrnuto.

Znam da u principu ovo nije nista novo, ali sam se odusevio kako je sve proslo bez ikakvih problema i podesavanja i sve radi kako treba. A pritom je i free.

A i jos jedna stvar koja me je odusevila je to sto me program pita zelim li da nastavim gledanje gde sam stao, na ovo sam navikao za androidu a kada sam za kompom cesto `cepkam` film pa sada ne moram vise da nabadam gde sam stao.

Ja prezadovoljan :)
gilopile ... 14.05.2014. 02:57 #552697

broj poruka: 9459
I ja seckam film. Nekad ga gledam i po par dana :D

Ali zato tu je opcija `play from the latest point` u GOM-u i ` remember the played position of video files` za KM koje obavezno cekiram i nema problema, ne mora da kopam gde sam stao...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs