Ovako kada sam snimio u 2007 formatu pojavila su se dva fajla accdb, a kada sam snimio u 2003 formatu pojavila su se opet 2 fajla jedan mdb, a drugi accdb.
To je nova oznaka extenzije za access 2007, jer su staru mdb ukinuli.
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: E ovako, imam jedan Access fajl koji je rađen u MS Office 2007 :: :: Sačuvan je kao 2003, ali opet neće da ga otvori. :: :: Na kraju ima oznaku accdb, a ne mdb. Ja koristim 2003, nemam Office 2007 :: :: Na koji način mogu da otvorim ovaj fajl?? :: :: Kad čovek ode u goste, svašta mora da jede.!!!
Imaj jedan stari Excel fajl iz 2005-te koji nisam moga da otvorim ni na jednom racunaru sa MS Office, stalno je prijavljivao corrupted file ili tako nesto.
Danas sam probao da ga otvorim sa Calc Open Office otvori ga u potpunosti u punom prethodnom formatu, odusevio sam se ko malo dete...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.