:: Je definitivno izmišljena stvar bez koje ja ne mogu da radim. Programeru bi dao Nobelovu nagradu. Baš ću da vidim koje su inovacij :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ ::
I second that!!! Meni omilljeno parche software-a!
Queue komanda (F2) kod kopiranja i premaštanja je majka, samo pičiš po folderima i dodaješ na playlistu. To će exploder moći nikad. Rad sa tabovima, quick search, pack i unpack, radni interfejs koji može da se podesi kako hoćeš....dve nobelove nagrade (jedna za mir :). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ja bi se ubio bez njega :- :: :: Queue komanda (F2) kod kopiranja i premaštanja je majka, samo pičiš po folderima i dodaješ na playlistu. To će exploder moći nikad. Rad sa tabovima, quick search, pack i unpack, radni interfejs koji može da se podesi kako hoćeš....dve nobelove nagrade (jedna za mir :) :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
...split/combine files f-je, veoma upotrebljivi multi-rename tool, opcija synchronize dirs, ftp konektivnost, pluginovi za: manipulisanje iso, nrg, bin formatima kao arhivama, za 7zip, add/remove instaliranih sadrzaja, pregled slika, dodatak ChoiceEditor za F4 f-ju, itd. itsl. Ghislera za predsednika!!!
ali već je skinut, instaliran i kao što ti kažeš, šljaka bez problema. Jedino ne mogu da skontam ljude koju ne mogu da svare Total Commander, a pate se sa ubogim Windows Explorerom.
90% ljudi koje sam, bez uspeha, pokušao da `navučem` na Commander, kažu da im se ne sviđa kako izgleda. Jbt, uvek sam bio na ivici da ih oteram u tri lepe. Ostali, koji su ga prihvatili, zahvalni su mi do neba, kao što sam ja zahvalan čoveku koji mi ga je `otkrio`, negde 1996. ili `97.
Na sva 3 USB Flash - a, od kojih jedan uvek vučem sa sobom, imam Commander.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Pre kada sam imao tonu virusa u kompu i crkao mi explorer, morao sam da koristim Total Commander i veoma mi se svideo, u odnosu na onaj explorer u Win XP-u, program je dobar ali ja nekako mnogo brze radim u exploreru.
Verovatno bi pomenuti programer bio zahvalan kad bi svi koristili legalnu kopiju.
Ja od kad sam otkrio tabove ne mogu da radim bez njega, ranije sam govorio da je Explorer zakon zato sto ga ima na svakom racunaru ali mi je uvek falila druga strana. I dugo sam se mucio sto nisam mogao da koristim NC iz DOS-a a onda se pojavio Windows Commander kasnije zbog licenci postade Total Commander.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Je definitivno izmišljena stvar bez koje ja ne mogu da radim. Programeru bi dao Nobelovu nagradu. Baš ću da vidim koje su inovacij :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ ::
@MalAbner je spomenuo kako je sve počelo. Prvo je nastao Norton Commander skraćeno NC koji se koristio u DOS-u i to je bila revolucija za rad sa fajlovima i pre svega John Socha tvorcu NC treba čestitati. Kasnije je po modelu NC napravljen Windows Commander odnosno Total Commander i definitivno program koji svaki računar treba da ima.
:: Verovatno bi pomenuti programer bio zahvalan kad bi svi koristili legalnu kopiju :: :: Ja od kad sam otkrio tabove ne mogu da radim bez njega, ranije sam govorio da je Explorer zakon zato sto ga ima na svakom racunaru ali mi je uvek falila druga strana :: I dugo sam se mucio sto nisam mogao da koristim NC iz DOS-a a onda se pojavio Windows Commander kasnije zbog licenci postade Total Commander :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Je definitivno izmišljena stvar bez koje ja ne mogu da radim. Programeru bi dao Nobelovu nagradu. Baš ću da vidim koje su inovacij :: :: :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: ::
Ma i ja sve čuvam iz prošlosti. Prvi računar 286sx sa 40MB hard diskom i softverskom budzevinom na 80MB. Kakva je to mašina bila :)
Kao što rekoh, nc je bio revolucija, zatim windows 3.0 pa legendarni Windows 3.11 for Workgroups, pa pentium što je predstavio hardverski skok a, zatim nova revolucija sa windowsom 95 kao softverski skok a, posle je već poznata priča. Poslednja stvar koja me je jako obradovala jeste MAME.
jeste malo off-topic ali je lepo da se podsetimo :-)
:: Proverio sam svoje stare diskove sa softveom. Još imam DOS Norton Commander, sa sve Pkzip, Pkunzip, Rar i ostalim. :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Hehehe...ko se seca Volkov Commander-a??? Samo bleda kobija cuvenog NC-a
:: :: a gde je arj .- :: :: Ma i ja sve čuvam iz prošlosti. Prvi računar 286sx sa 40MB hard diskom i softverskom budzevinom na 80MB. Kakva je to mašina bila : :: :: Kao što rekoh, nc je bio revolucija, zatim windows 3.0 pa legendarni Windows 3.11 for Workgroups, pa pentium što je predstavio hardverski skok a, zatim nova revolucija sa windowsom 95 kao softverski skok a, posle je već poznata priča. Poslednja stvar koja me je jako obradovala jeste MAME :: :: jeste malo off-topic ali je lepo da se podsetimo :- :: :: :: Proverio sam svoje stare diskove sa softveom. Još imam DOS Norton Commander, sa sve Pkzip, Pkunzip, Rar i ostalim. :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
Volkov Commander, između ostalih File managera, je bio na starijim verzijama Hiren`s Boot CD Ali, NC je bio najbolji.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Hehehe...ko se seca Volkov Commander-a??? Samo bleda kobija cuvenog NC- :: :: :: :: :: :: a gde je arj .- :: :: :: :: Ma i ja sve čuvam iz prošlosti. Prvi računar 286sx sa 40MB hard diskom i softverskom budzevinom na 80MB. Kakva je to mašina bila : :: :: :: :: Kao što rekoh, nc je bio revolucija, zatim windows 3.0 pa legendarni Windows 3.11 for Workgroups, pa pentium što je predstavio hardverski skok a, zatim nova revolucija sa windowsom 95 kao softverski skok a, posle je već poznata priča. Poslednja stvar koja me je jako obradovala jeste MAME :: :: :: :: jeste malo off-topic ali je lepo da se podsetimo :- :: :: :: :: :: Proverio sam svoje stare diskove sa softveom. Još imam DOS Norton Commander, sa sve Pkzip, Pkunzip, Rar i ostalim. :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Ja sam koristio Dos Navigator, nekako mi je bio laksi od NC-a. A i lik koji mi je prodao kompjuter je rekao da bezim ko djavo od krsta od bilo cega sa nazivom Norton, makar dok ne naucim da radim na kompu. Jel zna neko mozda, da li nova verzija TC-a ima sort by date za direktorijume. ja koristim 6.03a (XP professional verzija) i ona ima, ali me nesto zeza skrol u njoj. Da li ove nove verzije imaju to? JOLE
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.