AutoCAD Civil 3D 2010 krahira po startovanju Potrebna Pomoc
STRANA 1 OD 1
MaliAbner
AutoCAD Civil 3D 2010 krahira po startovanju Potrebna Pomoc
22.05.2009. 21:07
T17546
status: user broj poruka: 7769
Trial verzija spesno instalirana na poslu i radi. Kuci sam nehotice zaboravio da uradim `memori patch` i sad mi non stop krahira odmah nakon ucitavanja programa. Guglam dva dana ko blesav ali ne uspevam da nadjem adekvatno resenje.
Cak sam uradio i clean uninstall znaci pobrisao sam sve vezano za prethodnu instalaciju cak i registry (iako to ne volim da radim) ali ne vredi nakon instalacije ista stvar.
U verziji 2009 je to lako srediti samo nadjes licence pobrises fajlove i ponovo autorizujes, ali ovo bas ne ide tako lako.
Ima li ko ideju sta bi moglo da pomogne u resavanju ovog problema.
Ako si mislio na ovo: xf-a2010.exe to imam ali... ... ali si prevideo da sam zaboravio uraditi `memory patch` tako da sad ni ne dodje do prozorceta za aktivaciju vec program nakon starta i ucitavanja krahira. E ono sto me interesuje je da li neko zna na kom mestu se belezi reg fajl posto meni ne uspeva da ga pronadjem buduci da je od verzije 2010 to promenjeno na svim AutoDESK proizvodima. Totalno sam bez ideje.
Sa drugom vrstom softvera na tu temu, negde nesto upisuje u registriju sto nisam rucno mogao da nadjem i jedino sto meni pomaze je na cistom winu instalacija, napravio sam dual boot samo zbog tog programa Devize devize bonda elema
:: Sa drugom vrstom softvera na tu temu, negde nesto upisuje u registriju sto nisam rucno mogao da nadjem i jedino sto meni pomaze je na cistom winu instalacija, napravio sam dual boot samo zbog tog program :: Devize devize bonda elem :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.