konstantno vec ne znam koliko mi sere kad udjem u berzu Reported Attack Site... kako ovo da skinem s ku**a... ja se izvinjavam na recniku al sam se bas iznervirao... 12 puta sam pisao jednu te istu poruku i nece da je postuje zbog toga!
mogao si malo da potrazis pre post-ovanja. Bilo je bas je dosta odgovora. U firefox-u ides na security i destikliras `tell me if the site i`m visiting is a suspected attack site`. Mislim da ide restart firefoxa posle i to je sve.
Izvinjavmam se za spamovanje... ja zaboravio da pogledam tamo... znam za temu ucestvovao sam malo u konverzaciji! Sve u svemu hvala na pomoci!
Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!!
:: mogao si malo da potrazis pre post-ovanja. Bilo je bas je dosta odgovora. U firefox-u ides na security i destikliras `tell me if the site i`m visiting is a suspected attack site`. Mislim da ide restart firefoxa posle i to je sve :: :: po :: :: life`s a bitch...and then you die :: ::
:: Vidi stvarno, meni je i bilo uključena ova opcija, a mislio sam da je još nisam uključio....moja greška :: :: Fala Gile :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
Tell me if the site I`m visiting is a suspected attack site
Windows-free with Fedora 10
:: Nema na cemu, a koja opcija :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vidi stvarno, meni je i bilo uključena ova opcija, a mislio sam da je još nisam uključio....moja greška :: :: :: :: Fala Gile :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.