Dakle na XP SP3 nece da se pokrene... Sve je instalirano korektno pojavi se ono prozorce pri ucitavanju i tu se zakuca. Posto imam i Win7 instaliran probao sam na njemu i radi. Probam na lap topu gde isto imam XP SP3 i Win7 ista stvar... Sta je problem? mkukic
Ako imas ATI graficku karticu mislim da ti treba da instaliras 3d mark fix...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Dakle na XP SP3 nece da se pokrene... Sve je instalirano korektno pojavi se ono prozorce pri ucitavanju i tu se zakuca. Posto imam i Win7 instaliran probao sam na njemu i radi. Probam na lap topu gde isto imam XP SP3 i Win7 ista stvar... Sta je problem :: mkukic
Da, imam Gainward ATI Radeon 4850 GS GLH. Verzija koju sam instalirao je 1.1.0. mkukic
:: Ako imas ATI graficku karticu mislim da ti treba da instaliras 3d mark fix... :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Dakle na XP SP3 nece da se pokrene... Sve je instalirano korektno pojavi se ono prozorce pri ucitavanju i tu se zakuca. Posto imam i Win7 instaliran probao sam na njemu i radi. Probam na lap topu gde isto imam XP SP3 i Win7 ista stvar... Sta je problem :: :: mkukic
Koliko vidim ova verzija je poslednja koja je izasla... Ako nije problem neka neko postuje ovde link ka tom fix-u jer ne znam sta da trazim (svuda mi izbacuje ovu verziju kao poslednju). mkukic
Instalirao sam 3D Mark 06 i odradicu testove i na XP SP3 i na Win 7 pa javljam!
pozz mkukic
:: Posto si dobio sve odgovore i rijesio problem, ja sada ocekujem rezultate sa tom grafom ! :: :: :: Koji ti je ono bijese procesor ? :: :: :: Pozdra :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Malo je duze trajalo ovo merenje performansi iz razloga sto sam skidao nove drivere za graficku i za XP SP3 i Win7. Desila se jedna cudna stvar u Win7 nakon instalacije drivera za graficku. Naime kada sam odradio nakon toga ponovo rating sistema on je naprasno sa 5.4 (i to je rezultat zbog hard diska inace bi bio visi) pao na 2.0 i to stavka gaming performanse! Zaista cudno!
Testove sam uradio i sa `default` driverima za Win7 i sa novim Catalyst 9.5 samo sto nisam uzeo screenshot za prvi slucaj...
Zanimljivo je to da sam sa defalut driverima imao skor 11738! Dakle vise nego sa novim sto je vrlo blizu rezultata iz XP-a. Nadam se da ce i igre raditi tako slicno ako ne i bolje! :D
Najbitnije je to da mi igre koje sam do sada probao rade u rezoluciji 1280x1024 sa svim detaljima na max (AA do kraja koliko igra omogucava). Sutra cu da instaliram Far Cry 2 i na Win7 pa da uporedim kako igra radi na ova dva sistema. Uzgred da li je Far Cry 2 DX10 igra? Inace sam probao do sada Far Cry 2, Superbike World Championship 2009, MotoGP 08... mkukic
To sam znao i pre kupovine da ce procesor biti usko grlo ali sta je tu je... Ono sto me raduje je to da mi sve igre rade na max detalja... Ipak je tvoj proc daleko bolji a ja svoj da bih menjao moram i plocu tako da kada dodje do odluke da se menja menjace se celo kuciste. mkukic
:: Tebe druze ipak procesor ogranicava, nazalost.. :: :: Sto se tice SM2 i HDR/SM3 rezultata, tu si malo ispod mojih rezultata ali te procesor ukopava.. :: :: Evo link ka mom 3DMark rezultatu :: [[[ C2Q6600 @ 3200MHz [8*400], FSB 1600MHz, 2GB DDR2 @ 1200MHz , Gainward 4850 GS @ 735/2400MHz ]] :: :: http://img36.imageshack.us/img36/4617/3dmark06score146061280x.jp :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Ja bih rekao da se njegova dobro drzi, sa obzirom sta je stavio na nju...
Inace, kako tvoja radi sa DDR5, kakve su temperature, ajde ako ti nije mrsko pogledaj sve temperature pa napisi, cisto me zanima da li se nesto vise grije...
Kod mene recimo ide ovako :
GPU Diode (DispIO) : 38 C GPU Diode (MemIO) : 36 C GPU Diode (Shader) : 38 C Fan rpm : 50% (AUTO)
U sobi gdje je kompjuter je 27 stepeni, klima nije upaljena...
:: Ja bih rekao da se njegova dobro drzi, sa obzirom sta je stavio na nju... :: :: Inace, kako tvoja radi sa DDR5, kakve su temperature, ajde ako ti nije mrsko pogledaj sve temperature pa napisi, cisto me zanima da li se nesto vise grije.. :: :: Kod mene recimo ide ovako : :: :: GPU Diode (DispIO) : 38 :: GPU Diode (MemIO) : 36 :: GPU Diode (Shader) : 38 :: Fan rpm : 50% (AUTO :: :: U sobi gdje je kompjuter je 27 stepeni, klima nije upaljena.. :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: Kod mene je u sobi 28 C Ali nemam klimu.Ubicu se !!!
Druze postuj text odozgo,ovako ti je markiran i ne vidi se sta pises jer se stopilo sa prethodnom porukom od usera kojeg si citirao.
I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: :: Ja bih rekao da se njegova dobro drzi, sa obzirom sta je stavio na nju... :: :: :: :: Inace, kako tvoja radi sa DDR5, kakve su temperature, ajde ako ti nije mrsko pogledaj sve temperature pa napisi, cisto me zanima da li se nesto vise grije.. :: :: :: :: Kod mene recimo ide ovako : :: :: :: :: GPU Diode (DispIO) : 38 :: :: GPU Diode (MemIO) : 36 :: :: GPU Diode (Shader) : 38 :: :: Fan rpm : 50% (AUTO :: :: :: :: U sobi gdje je kompjuter je 27 stepeni, klima nije upaljena.. :: :: :: :: :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: :: Kod mene je u sobi 28 C Ali nemam klimu.Ubicu se !!! :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
Trenutna temperatura sobe u kojoj je kompjuter je nenormalno velika (jer mi je soba okrenuta trenutrno direktno ka suncu i przi li przi) oko 36 stepeni... Klimu imam ali je trenutno iskljucena... mkukic
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.