Znaci zanima me koji Windows Live Messenger radi na Windows 7 sistemu, ja sam probao 8.5, 9 i jos neku `najnoviju` verziju i nikako da se loguje !
8.5 uopste nece da instalira, a ove dvije druge instalira, i sve je OK, ukucam mail i pw ali mi izbaci obavjestenje : ``We can`t sign you in to Windows Live Messenger! Signing in to Windows Live messenger failed because the server is temporarily unavailable. Please try again later...``
radi 8.5 provereno, jer mi se bash i ne svidja novi... ne znam u cemu bi bio problem... A to obaveshtenje se nekad i meni pojavi kada imaju problema, ali reshi se za par minuta, ako je do njih
I ja sam koristio 8.5 bas iz tog razloga sto mi se ne svidjaju novije verzije, 8.5 ima sve sto mi treba...
Koristim W7 7100x64 RC blabla i kaze da mi MSN nije kompaktibilan sa postojecim sistemom, stavio sam i da ga pokrece u modu kompaktibilnosti sa XP-om, i sa glistom ali nikako da se loguje...
Nije do njih jer se preko web messengera normalno logujem tj. nije ni do kakvog servera, a meni citav dan to izbacuje (u prevodu : pici po zivcima )...
Evo sada sam uzeo da download-ujem sa njihovog sajta pa cu da vidim da li htjeti da radi...
Skinuo sam i ja tu verziju, instalirao i sve OK, ukucam mail i pw i uopste nece da krene da se loguje nego odmah izbaci kako server nije dostupan!
Evo, sada sam opet skinuo tu isti verziju, samo preko njihove instalacije koja skida sa neta i sada sve radi kako treba, ne znam kako i zasto nije radilo, ali sada radi...
Verovatno ti je IE bio namesten na offline nece zbog toga cesto da se loguje, meni se cesto ubaguje pa kao nece login, onda ga ja lepo repair i opet sve radi, to mi se nekad desava na 15 dana nekad na duzi vremenski period :).
Pozdrav!
:: Skinuo sam i ja tu verziju, instalirao i sve OK, ukucam mail i pw i uopste nece da krene da se loguje nego odmah izbaci kako server nije dostupan :: :: Evo, sada sam opet skinuo tu isti verziju, samo preko njihove instalacije koja skida sa neta i sada sve radi kako treba, ne znam kako i zasto nije radilo, ali sada radi.. :: :: Hval :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.