Koristim Free Download manager 3 i on ne podrzava flv pri download-u, a hitno mi je potrebno sa video googla... Koji download manager ce mi ovo odraditi, a i koji je za preporuku na duze staze?
PS. Probala Jdownloader takodje, nije hteo ni da cuje za linkove.
Nije on rešenje samo za YouTube, nego bilo koji streaming (flash) video. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Dobar predlog Bax2003 i ja ga koristim u kombinaciji sa Orbitdownloader-om, isto skida bilo koji Flv video samo kad pocne Play.Grab++ ga ubaci u list
:: :: Ako je Firefox browser koji koristiš DownloadHelper je najelegnatnije i najefikasnije rešenje :: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/300 :: :: Nije on rešenje samo za YouTube, nego bilo koji streaming (flash) video :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.