Besplatan program za skidanje sifre sa Excel Worksheet
STRANA 1 OD 1
NenadV
Besplatan program za skidanje sifre sa Excel Worksheet
16.05.2009. 06:38
T17398
status: user broj poruka: 89
Zanima me da li ima neki program koji je besplatan ili moze da se krekuje, a sluzi za skidanje sifre sa Excel Worksheet dokumenta. Znaci, ne da trazi sifru, posto takav program imam i treba mu mesec dana da otkljuca dokument, sto zbog slabijeg procesora sto zbog duzine sifre. Nego da je program koji skida, ili automatski otkljucava...
Probao sam sva tri programa i nemogu da otvore excel dokument, jetino ovaj Office Password Recovery PRO moze kada se konektuje na net, ali za celo otvaranje dokumenta trazi naravno kupovinu sifre. A meni treba besplatna varijanta..
Cak i da pokusas sa tim programima koji su namenjeni za pronalazenje sifre na excel, word ili nekim drugim dokumenatima rezultat je veoma neizvestan ukoliko je sifra veca od 5-6 znakova. Uglavnom ti programi sluze kao pomoc, ako ne moze da se tacno setis sifre. Ali ako hoces da provalis sifru od 7 ili 8 znakova koristeci `bruto force` tehniku trebace ti citavih nekoliko zivota.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.