Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
visio viewer - HITNO RESENJE!!!
STRANA 1 OD 1
Spike visio viewer - HITNO RESENJE!!! 15.05.2009. 20:15 T17394

status: user
broj poruka: 223
Da li neko koristi visio viewer? Naime imam neke .vss fajlove koji mi trebaju, ali ne mogu da ih otvorim. Instalirao sam visio 2007, skino sa microsoft-ovog sajta, ali kada stavim da mi otvori fajlove kaze:

`The file you are trying to open was created in an unsupported version of Microsoft office visio. For list of supported versions, see Microsoft office visio viewer help.`

E sad problem je u tome sto je fajl radjen sa Microsoftovim alatima, posto moj fakultet ima ugovor sa Microsoftom i koristi samo njihov originalni softver. I kako da proverim u kojoj je verziji radjeno? Postoji li neki drugi program u kome mogu da ih otvorim???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 15.05.2009. 20:42 #114184

broj poruka: 12057

Taj Visio Stencil File format bi trebali Word i Excel da importuju bez problema.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Spike kako? 15.05.2009. 21:07 #114191

broj poruka: 223
ne snalazim se mnogo u office-u 2007, realno je retardiran. Poremeceni microsoft sto je napravio novi meni u kome nista nije pregledno? Pa kako da insertujem u Word 2007?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs