Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
steam
STRANA 1 OD 1
bocacu steam 14.05.2009. 02:07 T17367

status: user
broj poruka: 252

sta se dobija koriscenjem steama.....sem manjeg pinga???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re: 14.05.2009. 05:48 #113745

broj poruka: 2158

Steam je napravila valve firma i radi slicno kao i Xfire samo sto se naplacuje, ne smanjuje ping naprotiv zna da ga poveca ako nesto pocne da skida itd.Uglavno to je chat klijent.
lllo 14.05.2009. 06:13 #113746

broj poruka: 319

Steam - -> placas da bi imao veci broj servera na koje se nikad neces konektovati.

Danas svaka beogradska opstina ima svoj non-steam server. Dodas na to minimum po 1 u Novom Sadu, Kragujevcu, Krusevcu, Zajecaru, Jagodini...docices 30+ servera. Ako to nije dovoljno, posjetis http://www.gametracker.com/

Steam nalog ili piratska igra, ping zavisi iskljucivo od provajdera.
Slavuj ... 14.05.2009. 08:58 #113755

broj poruka: 2236
Ja, sa Telekomovim ADSL-om od 1Mb/s i STEAM-om, mogu da igram CS:Source sa nekim u Parizu, a da mi ping bude manji od 100ms. Desi se, s` vremena na vreme, da na jednom serveru skače ping na 250-300ms, a kad se ponovo povežem ili izaberem drugi server, u istoj državi, ping bude manji od 100, tj. još uvek je igrivo.

U Srbiji ima puno CS 1.6 Non-Steam servera, ali za CS:S ima ukupno 6 koji rade, od toga 4 kontrolišu isti ljudi, koji nemaju pojma da igraju, i nazivaju šifrašem i psuju kao neki kočijaši apsolutno svakoga ko igra bolje od njih, a sami NEMAJU VEZE SA VEZOM, pa sam zato kupio Steam, da ne bih svakome ponaosob objašnjavao da igram CS od negde 2001., naravno, sa prekidima, i da sam najverovatnije poslednji na ovoj planeti kome treba neka šifra da bi ``pobio`` neke nafurane slepce, a, inače, na jednom od preostala 2 servera se vrte 3 mape 24/7, dust2, nuke i aztec, a na drugom povremeno ima šifraša, verovatno neki adminov poznanik, pošto se apsolutno uvek pojavi kada se ovaj isključi, ~10 minuta kasnije, ali je veći izbor mapa, i ok je samo negde od 23:30 pa nadalje, kad se skupe oni malo iskusniji, tako da je, sve u svemu, izbor katastrofalan i tih 2500 dinara, koliko košta ® igra nije vredno gubljenja tolikog vremena i nerava, pa preporučujem svakome, ko ume da igra, i želeo bi da povremeno opusti mozak, da kupi original.

Još uvek pokušavam da provalim da li je, za manji ping pri online igranju, bolje imati Wireless na 5GHz od ADSL-a ili kablovskog. Nigde nisam naišao na konkretno iskustvo i smisleno objašnjenje. Ako ti nađeš, javi, značilo bi mi dosta.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Ja na sbb-u 14.05.2009. 10:33 #113772

broj poruka: 3742
Apsolutno isti ping na 5, 3, i 1.5Mbit. Od 5 do 15ms na serverima u Srbiji. Inostrane ne igram posto traze sxe injected.
Sto se tice mapa slazem se. Vrte non stop iste. Od Westwood mape mi se povraca, dok je de_chateau za admine naucna fantastika.
Nasiljem protiv argumenata...

ravenoss Pazi vamo 14.05.2009. 11:19 #113784

broj poruka: 486
Da bi dobio manji ping moras da kucas rejtove tj, rate: za online maximalno 20000 i cl_updaterate:101 ,cl_cmdrate:101 ...e ako i posle ovoga imas veliki ping bitno je da namestis ex_interp e njega stelujes da je 1/cl_updaterate znaci ako je 101 onda 1/101
Nadam se da ce ti ovo pomoci,uostalon za igranje svih igrica na netu mnogo je vazniji Upload a ne download koji vi pominjete,znaci download nista ne znaci samo upload! A za ove max rejtove ti treba minimum 192upload...cisto informativno..pozz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs