Znaci drugar koristi ovaj plejer zadnja verzija 2.9.4.1434 i u cemu je problem kad nako vraca film u nazad vise puta pc mu zablokira i cuje se nako jedan zvuk i onda preko Task Menagera izlazi iz njega.A kad se zavrsi film onda kad hoce da ga iskljuci treba mu 2 sec da bi se iskljucio.Dok mu GOM radi normalno ali je naucio na ovaj... U cemu je problem???
To su polupani kodeci, nema veze sa playerom. Neko proveri da li je render na VMR9 renderless. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
U opcijamama, video-... output...tako nešto, nisam otvorio KM jako dugo jer MPCHC otvara i crepove. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ljudi neznam stvarno al sam resio problem najverovatnije je da je pravilo problem one slike sto mozes da ubacis i da ih pomeras nepotrebno s...e i onaj moderan skin. Sad sam izbriso pa nanovo instaliro bez tih pizdarija i normalno radi...
Великим (CAPS) словима је било исписано да је обавезно деинсталирати претходну верзију, пре инсталирања најновије. Ко није, дешава му се управо то што си описао. Знаш шта ти(му) је чинити... Дане
I meni se to isto desavalo sa istom verzijom KM Player-a 2.9.4.1434 u onom delu sa gasenjem programa. Moj proc je isto Intel E8400 i ne zahebavajte za proc inace cu tepam.
Instalacija je bila velika 12.3mb i skinuo sam je 07.01.2009.godine. Mozda je bila beta.
Pre nekoliko dana sam proveravao da li postoji novija verzija od ove i video sam da postoji (ali je mnogo nestabilna) ali je velicija instalacije KM Player-a 2.9.4.1434 koju sam nasao malo manja i iznosi 11.9mb.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.