Ne mogu da stavim novu verziju DX9 prijavljuje mi neku internu gresku pri kraju instalacije. Hteo bih najpre da skinem staru pa da pokusam novu. Imam Windows xp sa service pack 3.
nisam do sad čuo za tako nešto, ali nešto mi se čini da nećeš moći bez reinstalacije ili repair-a sistema da odradiš tako nešto. Jedino da čeprkaš fajl po fajl iz sistema... Ali biće ti tu dosta posla, na kraju ako u opšte sistem dozvoli da brišeš te fajlove... Nadam se da će ti neko malo stručniji odgovoriti bolje...
Ukucaj u Google Search polju DirectX Uninstaller i dobićes gomilu linkova. Imaš DirectX Uninstaller, DirectX Happy Uninstall, DirectX Eradicator itd.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Ne mogu da stavim novu verziju DX9 prijavljuje mi neku internu gresku pri kraju instalacije. Hteo bih najpre da skinem staru pa da pokusam novu. Imam Windows xp sa service pack 3 ::
kakav crni uninstal dx-a...to ne bi radilo ni da ima ta opcija. Uvek se instalira drugi preko starog, bez obzira sta on stvarno uradi. Ti imas neki problem. Moj savet ti je da uradis klasican ugrade istog sistema i sve ce biti ok. Ako ne bude ok, onda imas hardverski problem ili te opasno zeza neki driver, a nije iskljucen ni softver. Poz
p.s. ovu poruku sam kucao pre rashe44 (ili u isto vreme), tako da se moj odgovor ne odnosi na njega:)
Pokusaj iz safe mod-a,a ako nece onda start - run - msconfig,pa pogasi sve aplikacije koje se startuju sa win-om.
:: Ne mogu da stavim novu verziju DX9 prijavljuje mi neku internu gresku pri kraju instalacije. Hteo bih najpre da skinem staru pa da pokusam novu. Imam Windows xp sa service pack 3 ::
Postoje DX uninstaleri, licno sam ih koristio. Ne rade bas tipican uninstall vec ciste trenutnu verziju i vracaju 8.1 pa korisnik posle ima mogucnost da stavlja DX ponovo kao na novom win-u.
...tri-cetiri godine (XP) i to je stvarno radilo, iako je bilo nekih komplikacija - morao sam vise puta da pokrenem program, restart, restart, e jbg-a (ubio je 9B, vratio 8.1). Nedavno sam, valjda na MajorGeeks-u, video novu verziju, ali je nisam download-ovao. Program se placa. Ja sam imao krc-krc ali sada ni program ni krc ne mogu da nadjem a i ne treba mi (prc!). - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - A, daaa! Nejasno se secam da sam ovo bio preduzeo zbog problema sa nekim igrama i drajverima (imadoh GF5900XT AGP tada). Obicni reinstall nije pomagao. Kada sam de/reinstalisao DX i drajver za grafu, sve je radilo kako treba.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.