CD verzija jednog od najboljih i najskupljih programa za vez + GN Viewer 2000 (60.000 gotovih aplikacija spremnih za vez).
CD sadrži serijski broj za GN i crack/patch za Tajima by pulse, krek je 101% ispravan i normalno radi na Visti i na XP-u (32-bitne verzije za 64-bitnu ne garantujem).
Brother, ZSK, Toyota i Tajima mašine su podržane kao i njihovi formati.
Cena diska je 100€ ko je zainteresovan neka se javi na PP oko detalja.
2. Svako ko se ozbiljno bavi vezom sa Tajima i slicnim masinama uz masine dobije i potreban softver i podrsku, a s obzirom da se sada radi i kontrola softvera koji se koristi kao sredstvo za rad, crno se pise firmama koje nemaju legalan softver koji koriste za masovnu proizvodnju.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
1. Svako ko se bavi vezom ili ima ikakve dodire sa vezom zna da se program NIKADA ne dobija uz mašinu. Ja imam Brother i ZSK mašine, obe mašine su sa jednom glavom brother je košta polovan oko 8500€ dok sam ZSK kupio pre dve godine u Belgiji novu iz fabrike i koštala je 26.000€
Prema tome pošto si verovatno maloletan i pojma nemaš o životu a ne o vezu i meni pričaš neke stvari a bavim se već 25 godina tekstilnom inudstrijom, bolje ti je da napustiš ovu teme da ne brukaš sebe i ne upropašćavaš temi i one koji su zainteresovani da kupe ovaj program.
SkyFire: ako najdeš Tajima Maestro DG sa GN+ za dzabe na internetu ja ću lično tebi dati 1500€ za taj disk. Pošto i ti pojma nemaš o čemu se radi i glumiš pametnog bolje ćuti i ne upropašćavaj temi zarad onih koji žele da kupe polovan program.
Tajima Maestro ili GIS programi koštaju ~2500-6000€ u zavisnosti od zahtevnosti samog programa jer se svaki program posebno izradjuje za svaku mašinu i namenski je. Možeš ga kupiti samo ako se sa serijskim broje mašine prijaviš na njihov sajt.
Ja sam program platio pre 3 godine oko 600-650€ ne sećam se više, dzabe da ga dam neću a svako ko želi da ga kupi kupiće 5 licenca za ove pare jer je bukvalno dzabe 100€ u odnosu na 4500€ koliko bi morao da da, a želi recimo da testira sistem ili mašinu.
nadam se da sam objasnio neke stvari i da klinci nećete više smarati starije ljude da posluju.
:: MilosNBG :: :: 1. Svako ko se bavi vezom ili ima ikakve dodire sa vezom zna da se program NIKADA ne dobija uz mašinu. Ja imam Brother i ZSK mašine, obe mašine su sa jednom glavom brother je košta polovan oko 8500€ dok sam ZSK kupio pre dve godine u Belgiji novu iz fabrike i koštala je 26.000 :: :: Prema tome pošto si verovatno maloletan i pojma nemaš o životu a ne o vezu i meni pričaš neke stvari a bavim se već 25 godina tekstilnom inudstrijom, bolje ti je da napustiš ovu teme da ne brukaš sebe i ne upropašćavaš temi i one koji su zainteresovani da kupe ovaj program :: :: SkyFire: ako najdeš Tajima Maestro DG sa GN+ za dzabe na internetu ja ću lično tebi dati 1500€ za taj disk. Pošto i ti pojma nemaš o čemu se radi i glumiš pametnog bolje ćuti i ne upropašćavaj temi zarad onih koji žele da kupe polovan program :: :: :: Tajima Maestro ili GIS programi koštaju ~2500-6000€ u zavisnosti od zahtevnosti samog programa jer se svaki program posebno izradjuje za svaku mašinu i namenski je. Možeš ga kupiti samo ako se sa serijskim broje mašine prijaviš na njihov sajt :: :: Ja sam program platio pre 3 godine oko 600-650€ ne sećam se više, dzabe da ga dam neću a svako ko želi da ga kupi kupiće 5 licenca za ove pare jer je bukvalno dzabe 100€ u odnosu na 4500€ koliko bi morao da da, a želi recimo da testira sistem ili mašinu :: :: nadam se da sam objasnio neke stvari i da klinci nećete više smarati starije ljude da posluju.
Pa ako ga nikada ne dobija, ja stvarno ne znam onda kako je prijatelj dobio i potrebne programe uz Tajimu kada je kupio.Sumnjam da je neko spreman da kupuje vez masinu samo da bi testirao, obicno se kupi da bi radila to za sta je kupljena. Maloletan nisam, a matorci su tekstilci, masine tipa Juki, Pfaff, Tajima, Toyota mi nisu nepoznate.
Zao mi je ako sam vas necim uvredio, to mi svakako nije bila namera, postujem starije od sebe, i iskusnije naravno, ali opet, moja poenta je bila legalnost tog softvera i njegova primena u proizvodnji. I da, cenim i ljude koji rade sa ind. masinama, znam koliko mogu da budu zaguljene. Izvinite ako se nismo razumeli :o)
Imam samo jedno pitanje - Da li ste zastupnik i serviser Tajime i do koliko glava? Ako radite programe naravno...
@SkyFire Svaka cast, baci pogled na Tajima na Tubetu, garant nosis nesto sto na sebi ima njen rad :o)
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
update : Nisam hteo da isticem legalnost software jer si ti to vec napomenuo. Covek ladno pominje neke astronomske cene i jos navodi da je program crackovan i plus za koliko ga prodaje..Wow.Zeljko kad bude video ima da se slogira
Ovo vec zalazi u tesko promovisanje piraterije i javno oglasavanje u licnu korist! Da je bar stavio u oglas pa i njega malo suptilnije napravio,on zalepio pravo na forum!
Sad cekam onih 1500 Eur da mi isplati
I Want to believe - The truth is out there
:: Pa ako ga nikada ne dobija, ja stvarno ne znam onda kako je prijatelj dobio i potrebne programe uz Tajimu kada je kupio.Sumnjam da je neko spreman da kupuje vez masinu samo da bi testirao, obicno se kupi da bi radila to za sta je kupljena. Maloletan nisam, a matorci su tekstilci, masine tipa Juki, Pfaff, Tajima, Toyota mi nisu nepoznate. :: :: Zao mi je ako sam vas necim uvredio, to mi svakako nije bila namera, postujem starije od sebe, i iskusnije naravno, ali opet, moja poenta je bila legalnost tog softvera i njegova primena u proizvodnji. I da, cenim i ljude koji rade sa ind. masinama, znam koliko mogu da budu zaguljene. Izvinite ako se nismo razumeli :o :: :: Imam samo jedno pitanje - Da li ste zastupnik i serviser Tajime i do koliko glava? Ako radite programe naravno.. :: :: @SkyFir :: Svaka cast, baci pogled na Tajima na Tubetu, garant nosis nesto sto na sebi ima njen rad :o :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: ::
Da ali prvo ce Zeljko da n@jebe a posle po redu Zbog ovakvih stvari,mala greska se napravi i ode PC Berza u qrac,u zaborav..Kazne i sl..Sto se tice toga ,Zeljko je i suvise bio tolerantan prema nama ali brate ovo je stvarno previse!
I Want to believe - The truth is out there
:: Nije samo to nego sto on licno Tajimaby moze da odgovara za pirateriju,da je bio svestan ne bi ni stavljao ovo.
Eto zbog cega treba imati moderatora.Admini mozda nemaju vremena da prate forum,a za to vreme,na forumu se prodaje piraterija za 100e!!! Pa brate,imas oglase(mada je i tamo zabranjeno postavljati ovo).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.