Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
BS.Player 2.40 Build 996 - Final
STRANA 1 OD 1
nenika BS.Player 2.40 Build 996 - Final 15.04.2009. 22:55 T16809

status: user
broj poruka: 1133

http://rs743.rapidshare.com/files/219540845/BS.Player_Pro_2.40_Build_994B.Incl.serial_DGN_CW.rar
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 15.04.2009. 22:56 #108515

broj poruka: 12057

Hvala, ali neka hvala. Ne može on Classic-u i KMPlayer-u da prismrdi.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

nenika LISTA 15.04.2009. 23:12 #108519

1 BS PLAYER a i M PLAYER ako ste culi za ovaj player
2 GOM PLAYER
3 KM player
4 CLASSIC

rasha44 Re: LISTA 15.04.2009. 23:26 #108523

broj poruka: 1492
Sve je stvar navike. Ja koristim GOM Player, žena BSplayer. Oba su mi mnogo lakša za podešavanje od Classic-a. Doduše, WMP Classic i Home Cinema otvaraju i testeru, ali se sa dva prva pomenuta lakše rukuje.

BTW, čini mi se da sam negde video da je, posle sto godina, izašla nova verzija M Playera.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: 1 BS PLAYER a i M PLAYER ako ste culi za ovaj playe
:: 2 GOM PLAYE
:: 3 KM playe
:: 4 CLASSI
::
SkyFire Re: Re: LISTA 15.04.2009. 23:28 #108524

broj poruka: 18472
Ne znam dal si probao ali meni GOM player secka kad pustim original Bluray film.Znaci mislim na MPEG TS video file format.BS Player ga ne vidi a WMP ga pusta opusteno sa svim podrskama za jezik i sl..Znaci nemam player gde cu moci da uvezem i prevod da bi gledao Bluray!

I Want to believe - The truth is out there

:: Sve je stvar navike. Ja koristim GOM Player, žena BSplayer. Oba su mi mnogo lakša za podešavanje od Classic-a. Doduše, WMP Classic i Home Cinema otvaraju i testeru, ali se sa dva prva pomenuta lakše rukuje.
:: BTW, čini mi se da sam negde video da je, posle sto godina, izašla nova verzija M Playera
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: :: 1 BS PLAYER a i M PLAYER ako ste culi za ovaj playe
:: :: 2 GOM PLAYE
:: :: 3 KM playe
:: :: 4 CLASSI
:: ::
nenika re 15.04.2009. 23:32 #108525

Ko hoce da proba novi mplayer

http://www.amigasoft.net/pages/mplayer/mplayer.asp

BS PLAYER po meni ima najlepse boje slova,prevode sam nalazi i otvara,sa misom moze sve da se radi.SMORI ME KAD TREBA DA DAM PUTANJU I ZA PREVODI KOD GORE POMENUTIH PLAYERA.
Equinoxe Re: 15.04.2009. 23:40 #108528

broj poruka: 12057

Notepad je komplikovaniji za podešavanje od Classic-a.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

nenika Re: Re: Re: LISTA 15.04.2009. 23:41 #108529

skini ti ovo pa onda probaj i mani ti ostale codeke
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Codecs/Windows-Essentials-Codec-Pack.shtml

i procitaj tamo sta pise OTVARA ON I MPEG TS

:: Ne znam dal si probao ali meni GOM player secka kad pustim original Bluray film.Znaci mislim na MPEG TS video file format.BS Player ga ne vidi a WMP ga pusta opusteno sa svim podrskama za jezik i sl..Znaci nemam player gde cu moci da uvezem i prevod da bi gledao Bluray
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Sve je stvar navike. Ja koristim GOM Player, žena BSplayer. Oba su mi mnogo lakša za podešavanje od Classic-a. Doduše, WMP Classic i Home Cinema otvaraju i testeru, ali se sa dva prva pomenuta lakše rukuje.
:: :: BTW, čini mi se da sam negde video da je, posle sto godina, izašla nova verzija M Playera
:: :: Nightbird
:: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: :: :: 1 BS PLAYER a i M PLAYER ako ste culi za ovaj playe
:: :: :: 2 GOM PLAYE
:: :: :: 3 KM playe
:: :: :: 4 CLASSI
:: :: ::
tortojed Postoje tri plejera koje obilazim kao tursko groblje: 15.04.2009. 23:50 #108533

broj poruka: 10999

BS (kako ste kaj, fantje!), Nero Show (ili kako se vec zvase) i VLC . MPC and KM rule!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A ONOLIKE sam isprobao od pojave prvoga WinAmp-a!
tortojed Re: Postoje tri plejera koje obilazim kao tursko groblje: 15.04.2009. 23:54 #108534

broj poruka: 10999

A dobar je i ovaj `novi` Movie Classic (verzija Media Pl Classic-a).
nenika neka kaze neko sta ova kombinacija nemoze da otvori 16.04.2009. 00:00 #108535

BS.Player 2.40 Build 996 - Final + http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Codecs/Windows-Essentials-Codec-Pack.shtml

+ podesiti u BS PLAYERU DA OTVORI TU EKSTENZIJU
gliga79 Classic i KM 16.04.2009. 00:32 #108543

broj poruka: 4641
Koristio sam sve i svasta i na kraju ostao na ova dva, po meni najbolja playera.
KM po menii daje ubedljivo najlepsu sliku.

RESISTANCE IS FUTILE

SkyFire Re: Re: Re: Re: LISTA 16.04.2009. 00:59 #108551

Koristio sam K Lite Codec Package i sa njima mi nije radio.Sve je na def tako da ne znam dal ima da se konfigurise za podrsku MPEG TS.Sad cu da skinem ove kodeke!
Inace kad pomenu gliga79 kvalitet slike.Primetio sam da GOM player daje dosta losiju sliku od BS Playera a uz to font slova mi se ne svidja uopste.

:: skini ti ovo pa onda probaj i mani ti ostale codek
:: http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Codecs/Windows-Essentials-Codec-Pack.shtm
:: i procitaj tamo sta pise OTVARA ON I MPEG T
:: :: Ne znam dal si probao ali meni GOM player secka kad pustim original Bluray film.Znaci mislim na MPEG TS video file format.BS Player ga ne vidi a WMP ga pusta opusteno sa svim podrskama za jezik i sl..Znaci nemam player gde cu moci da uvezem i prevod da bi gledao Bluray
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Sve je stvar navike. Ja koristim GOM Player, žena BSplayer. Oba su mi mnogo lakša za podešavanje od Classic-a. Doduše, WMP Classic i Home Cinema otvaraju i testeru, ali se sa dva prva pomenuta lakše rukuje.
:: :: :: BTW, čini mi se da sam negde video da je, posle sto godina, izašla nova verzija M Playera
:: :: :: Nightbird
:: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: :: :: :: 1 BS PLAYER a i M PLAYER ako ste culi za ovaj playe
:: :: :: :: 2 GOM PLAYE
:: :: :: :: 3 KM playe
:: :: :: :: 4 CLASSI
:: :: :: ::
rasha44 Font za titlove 16.04.2009. 02:17 #108557

`Inace kad pomenu gliga79 kvalitet slike.Primetio sam da GOM player daje dosta losiju sliku od BS Playera a uz to font slova mi se ne svidja uopste.`
@Sky
U svakom plejeru imaš opciju za podešavanje fonta. U GOM Player-u ti je pod Preferences>Subtitle.
U BS.Player-u Options>Preferences>Subtitles>Font. U svim plejerima je u opcijama pod Subtitles. Staviš font koji hoćeš, veličinu, boju itd...

Pozz.

Nightbird

SkyFire Re: Font za titlove 16.04.2009. 02:42 #108558

Eh sad Rasho,pa nisam bas stvarno toliko neupucen pa da to ne znam.Nisam se ogradio,mislio sam na defaultni font koji startuje ..Ja recimo u BS-u promenim samo boju slova i velicinu a font ostavim.Sto se tice slike stvarno ima razlike izmedju GOM-a i BS-a.Ostrija slika,cak mi se cini da su i boje dosta realnije kod BS-a.U pocetku sam mislio da se tripujem ali kad sam jedno 10x uzastopno probao i zagledao ipak ima razlike.

:: `Inace kad pomenu gliga79 kvalitet slike.Primetio sam da GOM player daje dosta losiju sliku od BS Playera a uz to font slova mi se ne svidja uopste.
:: @Sk
:: U svakom plejeru imaš opciju za podešavanje fonta. U GOM Player-u ti je pod Preferences>Subtitle
:: U BS.Player-u Options>Preferences>Subtitles>Font. U svim plejerima je u opcijama pod Subtitles. Staviš font koji hoćeš, veličinu, boju itd..
:: Pozz
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

rasha44 Re: Re: Font za titlove 16.04.2009. 03:22 #108559

Verovatno zato što novije verzije BS.Player-a pri instalaciji nude da se skinu najnovije verzije codek-a, koje sačuvaju u svom folderu, da se ne bi tukli sa već instaliranim.

Ja sam, nekako, navikao na GOM.

Nightbird

:: Eh sad Rasho,pa nisam bas stvarno toliko neupucen pa da to ne znam.Nisam se ogradio,mislio sam na defaultni font koji startuje ..Ja recimo u BS-u promenim samo boju slova i velicinu a font ostavim.Sto se tice slike stvarno ima razlike izmedju GOM-a i BS-a.Ostrija slika,cak mi se cini da su i boje dosta realnije kod BS-a.U pocetku sam mislio da se tripujem ali kad sam jedno 10x uzastopno probao i zagledao ipak ima razlike
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: `Inace kad pomenu gliga79 kvalitet slike.Primetio sam da GOM player daje dosta losiju sliku od BS Playera a uz to font slova mi se ne svidja uopste.
:: :: @Sk
:: :: U svakom plejeru imaš opciju za podešavanje fonta. U GOM Player-u ti je pod Preferences>Subtitle
:: :: U BS.Player-u Options>Preferences>Subtitles>Font. U svim plejerima je u opcijama pod Subtitles. Staviš font koji hoćeš, veličinu, boju itd..
:: :: Pozz
:: :: Nightbird
:: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

DmasteRNo1 Hvala na infu 16.04.2009. 08:27 #108563

broj poruka: 6102
Upravo se skida.

Šefe, koji ti je vrag?

djalex Re: BS.Player 2.40 Build 996 - Final 16.04.2009. 12:00 #108582

broj poruka: 61

:: http://rs743.rapidshare.com/files/219540845/BS.Player_Pro_2.40_Build_994B.Incl.serial_DGN_CW.ra

Nesto ne radi ovaj serial , jel ima neko proveren. Jeste da prihvati ovaj ali kad pustim neki DivX trazi ponovo da unesem serial?!
nenika probajte ovo sad sam skino sa torrenta 16.04.2009. 14:54 #108602

Tenebra

41745322DB8414C892B1E79D0CB902F036CF5741479C

J a sam preso preko 2.37 i sad mi je registrovan i ovaj novi BS PLAYER2.40

A QKO NECE PROBAJTE VASE IME DA STAVITE

UpraVo skino jos jedan sa rapidsharea kad vidim KEJGEN IZ 2.37. PA AKO GA IMATA ISKORISTITEGA ILI SKINITE SA

http://rapidshare.com/files/219304791/BS.Player.Pro.2.40.Build.994B.Incl.Keymaker-CORE.zip.html

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs