Koristiim acad sa `lekicem` by xforce... i posle nekog vremena mi se zakljucao iz cista mira. Kad krenem u ponovnu iinstalaciju sa prethodno obrisanim registy-em, nemoguce ga je aktivirati. Pomoc dobri ljudi, moram ga aktivirati - treba mi za faks hitno!
Treba da izbrises .dat fajl i onda ponovo upotrebis lekic. 1.Prvo startuj AutoCAD, 2.kad ti potrazi aktivacioni kod onda izbrisi ovaj fajl...Ne pre toga jer nece moci da se pokrene.
.dat fajl ces traziti ovde: Xp - C:Documents and Settings/All Users/Application Data/AutodeskSoftware Licenses Vista - C:Users/All Users/AutodeskSoftware Licenses
Ako imas 3DS MAX ili neki drugi Autodesk progrem moraces ponovo da primenis lekic i na njemu.
Druga varijanta je da aninstaliras SVE Autodesk programe i da ih ponovo instaliras jedan po jedan.
@Abner Aj ako imas neko drugo resenje pusti i meni meil.
Nemam, to je to. Uninstal ne pomaze ni u jednoj varijanti. Znaci samo brisanje dat fajlova sa navedene lokacije.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Treba da izbrises .dat fajl i onda ponovo upotrebis lekic :: 1.Prvo startuj AutoCAD :: 2.kad ti potrazi aktivacioni kod onda izbrisi ovaj fajl...Ne pre toga jer nece moci da se pokrene :: :: .dat fajl ces traziti ovde :: Xp - C:Documents and Settings/All Users/Application Data/AutodeskSoftware Licenses :: Vista - C:Users/All Users/AutodeskSoftware License :: :: Ako imas 3DS MAX ili neki drugi Autodesk progrem moraces ponovo da primenis lekic i na njemu :: :: Druga varijanta je da aninstaliras SVE Autodesk programe i da ih ponovo instaliras jedan po jedan :: :: @Abne :: Aj ako imas neko drugo resenje pusti i meni meil :: :: :: DaSickSyste :: :: ::
:: Nemam, to je to :: Uninstal ne pomaze ni u jednoj varijanti :: Znaci samo brisanje dat fajlova sa navedene lokacije Zaboravio sam da napomenem uninstal svih Autodesk programa preko TuneUp-a,CCleaner-a ili nekog programa koji brise sve...Stvarno ne radi ako se odradi brisanje programa iz kontrol panela (Add/Remove)... Hvala u svakom slucaju.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.