Pozdrav svima, Postojeci plejeri koje imam ( WMplay, KMplay, Apple Quick Time, Nero show time ) mi ne otvaraju-ne prepoznaju DivX-LTT.avi i wmv ( skinuto sa i net-a ). Koji program/player mi je potreban?
Nero Show Time.......zemljo Indonezijooooo..... Neću ni da mislim šta si sve ok kodeka stavio, moraću odma po Analagin.
Pobriši sve što ima veze sa playerima i kodecima i stavi K-Lite Mega Codec Pack. Izaberi u njima šta ti treba i otvorićeš TRŠ video format sa 8 subtitlova. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Imam K lite Mega 4.7.5 ( pored njega i DivX Codec ) WMV i AVI files ne moze da reprodukuje ( Cannot render the file! ) Sve ostale tipove mi otvara ( mada to otvaraju i drugi plejeri ).
Od kako sam instalirO KM Player nisam imO problema sa puštanjem bilo čega, osim možda jednom prilikom kada se u dvd-rw slilo ~2dl soka od borovnice, to je KM player kategorički odbijao da pročita. Sam traži sve kodeke, tako da, probaj ako misliš da treba.
`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli,
Bice da je problematican taj fajl-ostecen ili je nekako zasticen ( u pitanju je film ), ni na jednom racunaru u firmi nije prepoznatljiv. Druge fajlove-filmove sa istim nastavkom/ext. reprodukuje bez problema. Hvala svima na savetima,
Probaj da uradiš dijagnozu fajlova sa GSpot Codec Information alatom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: Bice da je problematican taj fajl-ostecen ili je nekako zasticen ( u pitanju je film ), ni na jednom racunaru u firmi nije prepoznatljiv. Druge fajlove-filmove sa istim nastavkom/ext. reprodukuje bez problema :: Hvala svima na savetima :: :: Pozdrav :: Aleks ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.