Znam da je bila neka tema u vezi ovoga ali nisam mogo da je nadjem. SKinuo sam igricu sa neta u delovima od po 100MB pa me interesuje pomocu kog programa da ih sastavim? Fajlovi nisu RAR nego Windows Shell Common Dll (program pomocu kog ih otvara) a pise File 1, file 2.....
HJ Split - Ako nece ni sa njim, to znaci da su ekstenzije .r01 .r02 izbrisane sto znaci da ces morati da rename-ujes svaki file. ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
HJ-Split je pouzdan, mini programcic koji nezahteva instalaciju, verovatno ima WinRar i ne treba mu jos jedan arhiver. Moze i Total Commander-om da ga spoji. ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Upravo krećem u radnju po dobar kanap da se obesim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Znaci pored dva programa koje vec verovatno imas TCMD i HJ Split (ne mora da se instalira) covek treba da skine program sa neta (mislim na 7z) da ga instalira pa tek onda da ga koristi. Meni ovde nesto ne stima, mozda je ostalima oket ali meni vala nije.
HJ Split je UTIL programce do kesice i radi svoj posao savrseno.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.