Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Svi browser-i crash-uju
STRANA 1 OD 1
Juzni Svi browser-i crash-uju 31.03.2009. 02:12 T16502

status: user
broj poruka: 8

Opet ja, i opet problemi :)
Instalirao sam Vistu ultimate. Problem je sto mi se stalno desava da mi aplikacije crashuju. Najvise se desava sa browserima (Opera, FF,IE), javi mi appcrash i uvek je nesto drugo u pitanju. Recimo ili browser cash ili d8d9.dll fajl, pa i mnoge druge stvari izbaci da su uzrok. Ovo mi se desava na tri razlicite viste. Komp je kupljen nov pre par dana, sav hardver je proveren i u redu je...inace masina je
intel E7400
ASUS P5QL Pro
MSI Nvidia 9600gt

pomazite, jer izludeh nacisto...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Svi browser-i crash-uju 31.03.2009. 03:43 #106093

broj poruka: 9459
Promeni taj sugavi OS i sve ce da ide kao po `loju`.Xp ili Se7en-isku,i naravno adekvatan AV...Recimo NOD32 2-4xxx

Bice tu jos koje-kkvih problema,sigurica

P.S.Ima da otvaras teme,pa da pitas:`ima li josh`
::
:: Opet ja, i opet problemi :
:: Instalirao sam Vistu ultimate. Problem je sto mi se stalno desava da mi aplikacije crashuju. Najvise se desava sa browserima (Opera, FF,IE), javi mi appcrash i uvek je nesto drugo u pitanju. Recimo ili browser cash ili d8d9.dll fajl, pa i mnoge druge stvari izbaci da su uzrok. Ovo mi se desava na tri razlicite viste. Komp je kupljen nov pre par dana, sav hardver je proveren i u redu je...inace masina je
:: intel E740
:: ASUS P5QL Pr
:: MSI Nvidia 9600g
::
:: pomazite, jer izludeh nacisto...
ICEsd Kako kome 31.03.2009. 08:59 #106097

broj poruka: 2158

meni firefox jos nijednom nije crasovo.

A za d8d9.dll instaliraj dx 9.0c iako je vista dx 10 treba ti mnogo vise dx 9.0c
Equinoxe Re: 31.03.2009. 09:15 #106099

broj poruka: 12057

Ne smem ni da zamišljam u kom je stanju tvoj OS.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

NMY VISTA x64 Ultimate 31.03.2009. 10:06 #106102

broj poruka: 1509
Ja koristim navedeni OS vec vise od pola godine i na PCu i na Lap Topu i nisam imao nikakvih neresivih problema, tacnije imao sam samo jedan relativno veci a to je bio problem koji je stvarala moja graficka na VISTI (4850GS), ali i to sam rijesio instaliranjem onog patch-a ili cega vec sa ATI-jeve stranice...
Inace nemam nikakvih drugih problema, AV mi je Symantec Endpoint Protection i sve mi radi OK...

SONY VAIO VGN-FW285J

pajsgudgud Opet Vista 31.03.2009. 10:47 #106105

broj poruka: 3742
Meni se recimo non stop rušio explorer(ne internet). Da si ti nama živ i zdrav odustani od Viste dok još imaš živaca.
Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs