Opet ja, i opet problemi :) Instalirao sam Vistu ultimate. Problem je sto mi se stalno desava da mi aplikacije crashuju. Najvise se desava sa browserima (Opera, FF,IE), javi mi appcrash i uvek je nesto drugo u pitanju. Recimo ili browser cash ili d8d9.dll fajl, pa i mnoge druge stvari izbaci da su uzrok. Ovo mi se desava na tri razlicite viste. Komp je kupljen nov pre par dana, sav hardver je proveren i u redu je...inace masina je intel E7400 ASUS P5QL Pro MSI Nvidia 9600gt
Promeni taj sugavi OS i sve ce da ide kao po `loju`.Xp ili Se7en-isku,i naravno adekvatan AV...Recimo NOD32 2-4xxx
Bice tu jos koje-kkvih problema,sigurica
P.S.Ima da otvaras teme,pa da pitas:`ima li josh` :: :: Opet ja, i opet problemi : :: Instalirao sam Vistu ultimate. Problem je sto mi se stalno desava da mi aplikacije crashuju. Najvise se desava sa browserima (Opera, FF,IE), javi mi appcrash i uvek je nesto drugo u pitanju. Recimo ili browser cash ili d8d9.dll fajl, pa i mnoge druge stvari izbaci da su uzrok. Ovo mi se desava na tri razlicite viste. Komp je kupljen nov pre par dana, sav hardver je proveren i u redu je...inace masina je :: intel E740 :: ASUS P5QL Pr :: MSI Nvidia 9600g :: :: pomazite, jer izludeh nacisto...
Ja koristim navedeni OS vec vise od pola godine i na PCu i na Lap Topu i nisam imao nikakvih neresivih problema, tacnije imao sam samo jedan relativno veci a to je bio problem koji je stvarala moja graficka na VISTI (4850GS), ali i to sam rijesio instaliranjem onog patch-a ili cega vec sa ATI-jeve stranice... Inace nemam nikakvih drugih problema, AV mi je Symantec Endpoint Protection i sve mi radi OK...
Meni se recimo non stop rušio explorer(ne internet). Da si ti nama živ i zdrav odustani od Viste dok još imaš živaca. Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.