Imam problem sa smestanjem nekoliko video fajlova na JEDAN dvd. Naime par epizoda neke serije bih hteo da narezem na dvd i fali mi malo prostora.
Size on disc 4,57 GB (4.917.612.544 bytes)
Interesuje me da li postoji mogucnost i aplikacija koja bi mi omogucila da strpam ovo na jedan obican (4,7) dvd? Probao sam sa Ultra kompresijom programom `7 Zip` i nije dovoljno smanjilo. Sta mislite?
Tesko da ces uspeti da ih kompresujes jer su ti fajllovi vec sami po sebi vec dovoljno kompresovani..Nema alata za tako nesto.Imas ovde tema o tome koliko volis!
I Want to believe - The truth is out there
:: Imam problem sa smestanjem nekoliko video fajlova na JEDAN dvd :: Naime par epizoda neke serije bih hteo da narezem na dvd i fali mi malo prostora :: :: Size on disc 4,57 GB (4.917.612.544 bytes :: :: Interesuje me da li postoji mogucnost i aplikacija koja bi mi omogucila da strpam ovo na jedan obican (4,7) dvd :: Probao sam sa Ultra kompresijom programom `7 Zip` i nije dovoljno smanjilo :: Sta mislite ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.