Interesuje me da li je neko video negde, torrent, rapid bilo sta da ima da se skinu notne sveske za gitaru treba mi za klasicnu muziku...tj ne treba meni nego mom drugu, ja neznam ni kako to izgleda pa ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan....
Mozesli precizniji da budes ja sam laik za muziku al ovako objasnjeno nista mi ne znaci. Jel` ti trebaju akordi za gitaru ili program u kome ce da upisuje note (akorde) ili gotovi notni sistemi za gitaru koje ce da odsvira itd...
Imas program Guitar Pro, koji ti pored tablatura pokazuje i note koje sviras. Takodje ima i brdo klasicnih tabova. Veliki izbor ti je na https://www.ultimate-guitar.com ali i ako proguglas naci ces brdo njih.
ma to mi je drugar tj sin od caletovih i kevinih prijatelja, klinac 7-8 razred ali svira gitaru vec 4-5 godina i voli klasike pa mu trebaju note i knjige sa akordima kako bi vezbao jer nemoze sve na sluh da skida. nadam se da sam bio precizniji
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.