ma nikad ja nisam koristio TV karticu (samo satelitsku) pa bas zato i pitam a treba da se gledaju nase zemaljske tv stanice ,antena i zivo,nikakvo snimanje materijala i slicne stvari..
Ako ti ne bude odgovarao program za TV koji dolazi uz tu PixelView karticu, Chris TV je odlična alternativa. Ima opcija za gledanje/snimanje za izvoz, podržava jako velik broj encodera, možeš da šteluješ i slažeš kanale kako hoćeš i stabilan je. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nekada davno dok sam imao ati all in wonder karticu ,gledanje tv je bilo jako zabavno i lako.Kad all in wonder kartice više nisu mogle da prate dobre grafičke pa nije bilo moguće igranje kupio sam ati teatrix 550 pro karticu i tu su počele muke.Sa tom karticom je išao program cyber link power cinema koji je bio pravo smaranje.Danas imam vindows media centar u sklopu sa vistom i već mesecima nemam ama baš nikakav problem.
Sto nijedan od tih programa ne podrzava moju karticu-Gigabyte GT-P800...A onaj Presto sto se dobija je skroz OK ali malo je nestabilan pa me nervira...A fali mu i funkcionalnosti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.