Cao imam operu i sad mi je serviser odradio xp reinstal, a sad bih da stavim na operu bookmarks koji imam na drugom racunaru, tj. kako da ih kopiram ako je to muguce. Isto me interesuje i za skajp, da li postoji neki nacin da i kontakte kopiram sa racunara na drugi racuna, bilo preko neta ili flash memorije, ili je jedina opcija manuelno ispisivanje.
Za Skype: kontakti se nalaze ovde: C:Documents and Settings-Name-Application Data-Skype-SkypeName -config.xml Iskopiraj ga sa tog računara na taj servisiran.
Što se opere tiče: Bookmarks -> Manage Bookmarks -> Export /Import Opera Bookmarks. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.