Stavio sam ga ranije danas na jednoj test mašini sa SP3 i pita lepo dečko jel hoćeš da importuješ nešto iz drugog browsera, ja reko daj favourites iz FF3, importuje on lepo i tako se zabode znači izotkida se od zabadanja, nije ni jedan ceo sajt otvorio.
Koristim IE 8 rc1 verziju na visti 32bita vec desetak dana i apsolutno se pokazao kao stabilan....na mozillu sam i zaboravio.
:: :: Stavio sam ga ranije danas na jednoj test mašini sa SP3 i pita lepo dečko jel hoćeš da importuješ nešto iz drugog browsera, ja reko daj favourites iz FF3, importuje on lepo i tako se zabode znači izotkida se od zabadanja, nije ni jedan ceo sajt otvorio :: :: http://img6.imageshack.us/img6/5362/clipboard1x.jp :: :: BIo i ostao tragedija od browsera :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
obris`o @slavuj> ne da je bullshit, nego zlo i naopako cim sam ga pokrenuo, poceo da kenja i redirect-uje me na onaj sajt da skidam antivirus, jer mi je pc, navodno, pun malicioznog software-a simptomi isti kao kad imam onog trojanca, ne znam kako se zove
conclusion: bez`te od ovoga sto dalje, ovo radi samo kad je pc ugasen
Ma nije čika Panta019 ništa kriv, on je zalepio linkoves pa ko hoće nek proba.....i zajebe se. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Koji ce ti to pored CHROM-a.Da se patish :: :: ::
od kada sam `otkrio` Firefox, zaboravio sam u potpunosti na Bili$oftovo đubre od brausera. Povremeno sa koristio Operu i Orku, ali ni u ludilu više IE. Valjda su i vrapci na granama već naučili da IE treba izbegavati u širokom luku.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.