Poceo je Bsplayer da me zeza nesto , instaliram prvo mega Klite codec pack , bs player radi u pocetku , tj odredjeno vreme , nakon odredjenog vremena bsplayer nece da se otvori , uopste , a u add remove stoji da je instaliran , i kad zelim da pustim odredjeni fajl kaze da koristim search da ga nema ... ako neko zna do cega je da pomogne , navikao sam se na bsplayer , inace da ne skidam nesto sa neta odmah bi pao novi sistem :-) hvala unapred na odgovorima .
Iy više izvora sam čuo da novim BSPlayerima nije dobro i / ili sa novim K-Lite Codec Packovima. MPC Home Cinema je majka. Pušta i TRŠ format. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
sve je radilo extra do pre par dana kada mi se pojavio problem , prvo sam pomislio da me zeza Advanced SystemCare tj da mi on pravi problem , hvala ti bas sad cu da skinem MPC home cinema da probam :)
Kako se pojavi nova verzija BSPlejera, skinem je i instaliram, i do sada nije bilo problema. Isto važi i za k-lajt kodek, s tim što sam nedavno prešao sa standard verzije na mega, zbog onog rmvb formata.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.