koristim Where is it, ali me zanima ima li neki bolji, po vama. Lako cu da `iznadjem` na netu, ali da ne instaliram gomilu njih, ako neko zna neka vika.
edit: molim vas samo bez, cathy, DiscLib, MyLib, Disk Cat itd... Ne mora da bude free, lako cu ga `kupiti`, samo da je bolji od Where is it. Ako to uopste postoji. ___________________________________________________________________ Sota Valon Jumalaa Vastaan!
Pogledaj šta imaju, pa posle `kupi`. Moj prijatelj već dugo koristi njihov Music Collector i prezadovoljan je. Imaju još Movie i Book Collector, Mp3 Collector, Game Collector.
I ja koristim WhereIs It. Ima sve što meni treba, generalno stabilan i jednostavan program. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Davno, davno, zakačio sam se za Advanced disc catalog, napravio bazu i povratka više nema, mnogo je smorno. Radi i traži ok, ali malo sporije indexira optičke medije, pogotovo dvd medije sa mixovanim sadržajem (ona srawa iz novina). Stvar navike. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.