Imam jedan mali problemčić, naime language bar sam namestio da menja jezike na CTRL+SHIFT i to je do skoro radilo u potpunosti, znači u svim programima što je i normalno, od skoro taj shortcut nema funkciju kad koristim bilo koji office program, jednostavno ne reaguje na to, doduse namestio sam ručno da je en ctrl+shift+1, sr L +2,sr Ћ +3 i to radi ali ova osnovna prečica ne radi pa ako je neko imao sličan problem i rešio ga, bilo bi lepo da to podeli i sa nama. :)
Pa jedino ako si posle instalirao neki program koji koristi isti shortcut ili sam office ima neku slučnu kombinaciju. JA se držim dobrog starog ALT + SHIFT. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.