Pa nisam baš bio aktivan u pretraživanju interneta tek mi je danas malo bolje a pitanje za vas dvoje ŠTO STE CICIJE PA STE ĆUTALI DOSAD A SAD SE TEK JAVLJATE
:: :: Pa nisam baš bio aktivan u pretraživanju interneta tek mi je danas malo bolje a pitanje za vas dvoje ŠTO STE CICIJE PA STE ĆUTALI DOSAD A SAD SE TEK JAVLJAT :: :: Oprosti brate, molim te. Ja racunam da svi napredni korisnici redovno posecuju 9down.com...
Izvinjavam na mozda malo smesnom pitanju, ali s vremena na vreme cujem za HIREN pa bih molio da mi objasnite sta je u stvari on... Program, skup programa, kako i za sta se najvise koristi/koriste...
:: Izvinjavam na mozda malo smesnom pitanju, ali s vremena na vreme cujem za HIREN pa bih molio da mi objasnite sta je u stvari on... Program, skup programa, kako i za sta se najvise koristi/koriste.. :: :: mkuki :: :: Skup programa pomocu kojih je moguce mnogo toga uciniti kako iz DOS-a (disk je butabilan) tako i u okviru Window$-sesije (vecina programa moze da se koristi i `zasebno`). Novije verzije nude i kompaktnu distribuciju Window$a (miniWin98 odnosno miniXP) koje dobijas u boot-meniju.
Za korisnike koji održavaju svoj i još po nečiji računar. Znači za proveru.podešavanje i sve što je vezano za ispravan hardver, jednostavno može svašta da radi.
Hvala na odgovorima... Zanima me da li medju tim programima, posto je disk butabilan, ima i neki koji bi mi olaksao posao oko povratka GRUB loadera kada recimo instaliram Windows, a na drugoj particiji mi je vec Ubuntu, da ne moram da radim ceo onaj proces... mkukic
:: Hvala na odgovorima... Zanima me da li medju tim programima, posto je disk butabilan, ima i neki koji bi mi olaksao posao oko povratka GRUB loadera kada recimo instaliram Windows, a na drugoj particiji mi je vec Ubuntu, da ne moram da radim ceo onaj proces.. :: mkuki :: :: ...pa nam javi. Medju programima se nalazi i Paragon partition manager koji, ako me secanje ne vara, moze da `detektuje` operativne sisteme na HDD-u i da izvrsi izvesne izmene u boot-managing-u istoga.
Uchitsa, uchitsa... i ishcco uchitsa, gavaril tavarish Ljenjin.
Za Total Commander genijalca bi digo spomenik na Jupiteru. Kad vidim ljude kako se pate i akaju sa windows prozorima, dođe mi da svakom kupim po jedni licencu.
A Hiren`s....no comment.....da ne veruješ kako si bilo šta ozbiljno radio bez njega. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: koje su napravile hajrens but i total komander treba dati Nobelovu nagrad :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: ::
Ja lično bez njega ne bih mogao, a kada ga pomenem većini ljudi, kojima vršim reinstalaciju Windowsa, počinju da im iskaču ospice. Pojedinci baš vole da se pate. Samo napred!
To je neki strah od proemene, novog ili navikavanja bilo to bolje ili lošije. Ja to ne razumem, al ajde. Mislim CTRL+C pa u drugi prozor CTRL+V ili vuci desnim klikom....evo sad ću. Znaš kad će explorer da ima queue listu za copy i move: u Widowsu 2070. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ja lično bez njega ne bih mogao, a kada ga pomenem većini ljudi, kojima vršim reinstalaciju Windowsa, počinju da im iskaču ospice. Pojedinci baš vole da se pate. Samo napred :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Šta ima lepše od situacije kada prevlačiš fajl iz prozora u stablo, i, umesto u fasciklu gde si `teo, on lepo iščezne negde u p**u lepe matere, jer si omašio milimetar amo-tamo ili pustio pacovčinu pre vremena? A tek sreća, kada jednog dana, na jednom mestu nađeš sve te iščezle fajlove! Jes` da ti više ne trebaju, ali, sreća je sreća! Uzgred, ja sam dugo koristio jedan perspektivan program, Turbo navigator, ali, car koji ga je napravio, odustao je od nadogradnji, inače, baš je bio cool, više no TC. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Originalni PCTools 2.1 je bio i ostao keva samo sto ne moze da radi sa velikim diskovima mislim onim preko 20MB.
Jos uvek ga imam negde na nekoj disketi samo sto nemam FDD.
Posle se pojavio PCTools GOLD prvi fajl menadzer sa dva stabla i sadrzajima foldera a onda je usledila plejada plagijata poput NC, WinCommandera i na kraju Totalcommandera koji definitivno ima stravicnu upotrebnu vrednost (mada nekad zna i da zajebe do bola) jos kad se naviknes da radis sa tabovima postaje ko decija pesmica od dve strofe.
ovo je neregistrovana verzija imali neko serial ili `drogu` za njega...
rad je od coveka napravio majmuna
:: Originalni PCTools 2.1 je bio i ostao keva samo sto ne moze da radi sa velikim diskovima mislim onim preko 20MB :: :: Jos uvek ga imam negde na nekoj disketi samo sto nemam FDD. :: :: Posle se pojavio PCTools GOLD prvi fajl menadzer sa dva stabla i sadrzajima foldera a onda je usledila plejada plagijata poput NC, WinCommandera i na kraju Totalcommandera koji definitivno ima stravicnu upotrebnu vrednost (mada nekad zna i da zajebe do bola) jos kad se naviknes da radis sa tabovima postaje ko decija pesmica od dve strofe :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.