Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Izašao HIREN 9.8
STRANA 1 OD 1
nenika Izašao HIREN 9.8 17.03.2009. 22:05 T16232

status: user
broj poruka: 1133

Sad ga skidam
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 17.03.2009. 22:06 #103734

broj poruka: 12057

Sad će BB da radi.

Hvala!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

nenika može i ovde 17.03.2009. 22:08 #103735

http://www.softexia.com/news.php?readmore=4117

tortojed koristim ga vec 2 dana 17.03.2009. 22:11 #103738

broj poruka: 10999

Preporuka (juce mi je bas dobro dosao MiniXP).
DmasteRNo1 Kasnite, kasnite 17.03.2009. 22:19 #103742

broj poruka: 6102
Skinut još pre 5 dana.

Šefe, koji ti je vrag?

nenika Ja imam gripu a nikad u životu je nisam imao 17.03.2009. 22:25 #103748

Pa nisam baš bio aktivan u pretraživanju interneta tek mi je danas malo bolje a pitanje za vas dvoje ŠTO STE CICIJE PA STE ĆUTALI DOSAD A SAD SE TEK JAVLJATE

tortojed Re: Ja imam gripu a nikad u životu je nisam imao 17.03.2009. 22:29 #103749

::
:: Pa nisam baš bio aktivan u pretraživanju interneta tek mi je danas malo bolje a pitanje za vas dvoje ŠTO STE CICIJE PA STE ĆUTALI DOSAD A SAD SE TEK JAVLJAT
Oprosti brate, molim te. Ja racunam da svi napredni korisnici redovno posecuju 9down.com...
mkukic ... 17.03.2009. 22:29 #103750

broj poruka: 2591
Izvinjavam na mozda malo smesnom pitanju, ali s vremena na vreme cujem za HIREN pa bih molio da mi objasnite sta je u stvari on... Program, skup programa, kako i za sta se najvise koristi/koriste...

mkukic

tortojed Hiren`s boot disk 17.03.2009. 22:34 #103753

:: Izvinjavam na mozda malo smesnom pitanju, ali s vremena na vreme cujem za HIREN pa bih molio da mi objasnite sta je u stvari on... Program, skup programa, kako i za sta se najvise koristi/koriste..
:: mkuki
Skup programa pomocu kojih je moguce mnogo toga uciniti kako iz DOS-a (disk je butabilan) tako i u okviru Window$-sesije (vecina programa moze da se koristi i `zasebno`). Novije verzije nude i kompaktnu distribuciju Window$a (miniWin98 odnosno miniXP) koje dobijas u boot-meniju.
nenika najednostavnije 17.03.2009. 22:35 #103756

Za korisnike koji održavaju svoj i još po nečiji računar. Znači za proveru.podešavanje i sve što je vezano za ispravan hardver, jednostavno može svašta da radi.
mkukic ... 17.03.2009. 22:43 #103760

broj poruka: 2591
Hvala na odgovorima... Zanima me da li medju tim programima, posto je disk butabilan, ima i neki koji bi mi olaksao posao oko povratka GRUB loadera kada recimo instaliram Windows, a na drugoj particiji mi je vec Ubuntu, da ne moram da radim ceo onaj proces...
mkukic

tortojed e pa probaj... 17.03.2009. 23:47 #103790

:: Hvala na odgovorima... Zanima me da li medju tim programima, posto je disk butabilan, ima i neki koji bi mi olaksao posao oko povratka GRUB loadera kada recimo instaliram Windows, a na drugoj particiji mi je vec Ubuntu, da ne moram da radim ceo onaj proces..
:: mkuki
...pa nam javi. Medju programima se nalazi i Paragon partition manager koji, ako me secanje ne vara, moze da `detektuje` operativne sisteme na HDD-u i da izvrsi izvesne izmene u boot-managing-u istoga.

Uchitsa, uchitsa... i ishcco uchitsa, gavaril tavarish Ljenjin.
Stripy Facama 18.03.2009. 03:51 #103809

broj poruka: 4163
koje su napravile hajrens but i total komander treba dati Nobelovu nagradu

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!

Equinoxe Re: Facama 18.03.2009. 03:55 #103811

Za Total Commander genijalca bi digo spomenik na Jupiteru. Kad vidim ljude kako se pate i akaju sa windows prozorima, dođe mi da svakom kupim po jedni licencu.

A Hiren`s....no comment.....da ne veruješ kako si bilo šta ozbiljno radio bez njega.

:: koje su napravile hajrens but i total komander treba dati Nobelovu nagrad
:: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ
DmasteRNo1 Ej, Total Commander 18.03.2009. 08:27 #103826

broj poruka: 6102
Ja lično bez njega ne bih mogao, a kada ga pomenem većini ljudi, kojima vršim reinstalaciju Windowsa, počinju da im iskaču ospice. Pojedinci baš vole da se pate. Samo napred!

Šefe, koji ti je vrag?

Equinoxe Re: Ej, Total Commander 18.03.2009. 12:32 #103856

To je neki strah od proemene, novog ili navikavanja bilo to bolje ili lošije. Ja to ne razumem, al ajde. Mislim CTRL+C pa u drugi prozor CTRL+V ili vuci desnim klikom....evo sad ću.
Znaš kad će explorer da ima queue listu za copy i move: u Widowsu 2070.

:: Ja lično bez njega ne bih mogao, a kada ga pomenem većini ljudi, kojima vršim reinstalaciju Windowsa, počinju da im iskaču ospice. Pojedinci baš vole da se pate. Samo napred
:: Šefe, koji ti je vrag?
Pisko Explorer 18.03.2009. 16:55 #103885

broj poruka: 6650
Šta ima lepše od situacije kada prevlačiš fajl iz prozora u stablo, i, umesto u fasciklu gde si `teo, on lepo iščezne negde u p**u lepe matere, jer si omašio milimetar amo-tamo ili pustio pacovčinu pre vremena?
A tek sreća, kada jednog dana, na jednom mestu nađeš sve te iščezle fajlove! Jes` da ti više ne trebaju, ali, sreća je sreća!
Uzgred, ja sam dugo koristio jedan perspektivan program, Turbo navigator, ali, car koji ga je napravio, odustao je od nadogradnji, inače, baš je bio cool, više no TC.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

MaliAbner Nemate vi pojma... 18.03.2009. 23:01 #103962

broj poruka: 7769
Originalni PCTools 2.1 je bio i ostao keva samo sto ne moze da radi sa velikim diskovima mislim onim preko 20MB.

Jos uvek ga imam negde na nekoj disketi samo sto nemam FDD.

Posle se pojavio PCTools GOLD prvi fajl menadzer sa dva stabla i sadrzajima foldera a onda je usledila plejada plagijata poput NC, WinCommandera i na kraju Totalcommandera koji definitivno ima stravicnu upotrebnu vrednost (mada nekad zna i da zajebe do bola) jos kad se naviknes da radis sa tabovima postaje ko decija pesmica od dve strofe.

Tomato Republic Of Serbia !!!

skar Re: Nemate vi pojma... 19.03.2009. 09:06 #104015

broj poruka: 3992
ovo je neregistrovana verzija
imali neko serial ili `drogu` za njega...

rad je od coveka napravio majmuna

:: Originalni PCTools 2.1 je bio i ostao keva samo sto ne moze da radi sa velikim diskovima mislim onim preko 20MB
:: Jos uvek ga imam negde na nekoj disketi samo sto nemam FDD.
:: Posle se pojavio PCTools GOLD prvi fajl menadzer sa dva stabla i sadrzajima foldera a onda je usledila plejada plagijata poput NC, WinCommandera i na kraju Totalcommandera koji definitivno ima stravicnu upotrebnu vrednost (mada nekad zna i da zajebe do bola) jos kad se naviknes da radis sa tabovima postaje ko decija pesmica od dve strofe
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs