Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Najboji program za brisanje drajvera...
STRANA 1 OD 1
TheGame Najboji program za brisanje drajvera... 17.03.2009. 14:23 T16221

status: user
broj poruka: 719

Konkretno zelim da obrisem drajvere od graficke pa da instaliram sveze ponovo...Jer su izgleda nesta poceli da brljaju...Rezolucija ponekad poludi...i cesto kad biram rezoluciju (meni je max 1440:900 zato sto je 19 inca monitor) on mi kao ponudi da stavim rezoluciju na 2500:1600 ili tako nesta...Isto ono kao kad tek reinstaliram racunar pa prije nego sto instaliram drajvere za graficku mogu da stavljam nenormalne rezolucije...
Pa sam mislio da krenem prvo od toga...Ako ima jos neko neki predlog sta bi moglo biti neka iznese misljenje...Inace masina je Intel E6650 oc 3,22Ghz...Gigabyte EP31-DS3L...Saphire 4870 512Mb...WD 320Gb...OcZ 600 ModXStream PRO i monitor Samsung 931 BW koji me je do sada sluzio odlicno...Star je godinu i po dana...E da jos da kazem da cesto zna kao da mi se 2 cm sa lijeve strane jednostavno oduzmu pocrne...Jednostavno suzi se ekran....

Unapred hvala...

Independence is a state of mind
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
darkoc78 re: 17.03.2009. 14:30 #103602

broj poruka: 467
Driver Sweeper

FatZadd ... 17.03.2009. 14:33 #103604

broj poruka: 140

DDRIVER CLEANER

IvanNo1 Driver Cleaner 17.03.2009. 14:56 #103613

broj poruka: 469
http://www.drivercleaner.net/

Провери који ти је драјвер за монитор инсталиран. Ако је неки Default Monitor, онда ти вероватно нуди све модове које графичка подржава.
Equinoxe Re: 17.03.2009. 16:50 #103655

broj poruka: 12057

DriverCleaner nema konkurenciju.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

TheGame Re: 17.03.2009. 17:19 #103663

Drajver za monitor imam mada ga nikad dosad nisam instalirao...Ali ajde probacu i sa instalacijom drajvera za monitor...Reinstalirao sam drajver od graficke i sad se vratilo u normalu...Ali tako mi se nesta i juce slicno desilo...vratilo se u normalu nalon restarta racunara ali danas opet problem...Vidjecemo koliko ce ovo da drzi...

Independence is a state of mind

tortojed Re: Re: 17.03.2009. 21:23 #103716

broj poruka: 10999

::
:: Drajver za monitor imam mada ga nikad dosad nisam instalirao...Ali ajde probacu i sa instalacijom drajvera za monitor...Reinstalirao sam drajver od graficke i sad se vratilo u normalu...Ali tako mi se nesta i juce slicno desilo...vratilo se u normalu nalon restarta racunara ali danas opet problem...Vidjecemo koliko ce ovo da drzi..
:: Independence is a state of mind
U vezi sa tvojom `normalom`: Driver Cleaner pokreni 2 puta - prvo nakon standardnog de-instalisanja pa onda posle reboot-a. Zatim opet reboot. Tek onda instal. Rezultat je jos bolji ako drugu fazu obavis u `safe` modu (ali nije moralno). Prilikom brisanja, pokreni sve stavke koje se odnose na ATI ili barem ATI CCC, WDM i ATI.

Independence is a state of a state being independent. But it depends on a specific state.
nemamime Re: 17.03.2009. 22:40 #103759

broj poruka: 294
Najbolji program za skidanje drivera je nova sveza instalacija windowsa :)
Backup svih vaznih podataka na drugu particiju i format C:
Time ces odsraniti i sve ostalo (trojance, stare programe, ostatke u regisri bazi...) sto ti koci sistem.
TheGame Re: Re: Re: 17.03.2009. 23:45 #103789

Independence is a state of mind-Nezavisnost je stanje uma...Lose si shvatio...

:: Independence is a state of a state being independent. But it depends on a specific state.
tortojed Re: Re: Re: Re: 17.03.2009. 23:57 #103794

broj poruka: 10999
:: Independence is a state of mind-Nezavisnost je stanje uma...Lose si shvatio...
:: :: Independence is a state of a state being independent. But it depends on a specific state
:: :
:: ::
Nisam ja lose shvatio nego imam specifican smisao za humor, a uza specijalnost mi je word games. Alzo shpraht Vitold Gombrovich
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs