Ima li neka dobra verzija i koji je link? za ovo cudo. Imam neku ali iako je sve podeseno na max (rezolucija, AA...) kada se kuce uvecaju to je mutno...
nema to veze s verzijom...jednostavno slike su takve...nisu za sve delove sveta slike istog kvaliteta...za ove nase krajeve, snimci su uradjeni pre 5-6 godina i nije neka preterana ostrina...taj google earth je takvo zlo...glavno oruzje svakog teroriste...prvo ih uce da koriste google, pa pusku...vidis sta ti je modern warfare...
slike su prilicno nove, mislim da cak i pise za svaki snimak kad je napravljen, sto nisam siguran, ali sigurno pise kojim je satelitom snimljen a u zavisnosti od lokacije slike su vece ili manje rezolucije, tj. vise ili manje zumirane, meni na crvenom krstu se vide ljudi maltene, u najmanju ruku kola
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.