da li bi neko mogao da mi predlozi softver za prezentaciju? u pitanju je nekoliko slika, i treba mi fade efekat, ali ne mogu da podesim dovoljno sporo u ppt. treba da mi se slika otvara oko 5 sekundi. bilo bi fenomenalno i da ima neki presenter view :) takoje i manipulacija velicinom slike i sl.
2) postoji li neki program koji olaksava manipulaciju sa extended desktop? nikada se nisam bavio time, a ovi nvidia driveri mi nesto bas i ne olaksavaju, a i prilicno mi je hitno.
Koliko ja znam moguće je odabrati samo low, medium i high transition speed.
Što se extended deksopa tiče, šta tačno hoćeš da uradis ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
simke hvala, ali ovaj program sluzi da napravi video fajlove.... nisam bio precizan. Treba da pustam podzadinu na nekoj predstavi, i da mogu da odredjenu sliku fade-in fade-out po potrebi. hvala u svakom slucaju
ma glupi extended desktop da mi baca sve na extended-u u fullscreen a da ima manje prozore na svom monitoru.. da bih lase manipulisao sadrzajem.. kao presenter view u ppt
Brate,ja sam te razumeo i znam sta hoces.Naprevis sa ovim programom 5-6 slajdova i nista ne export nego samo u propretis napravis da ti priview radi u Full screenu.Kliknes play i imas prezentaciju.Ja radio tako.Ako ne moze jbg.Pozdrav!!
E sad sam nesto probao.Napravi show i izvezi ga kao flash i play u media player classic i kad prodje prvi slajd udri po razmaknici da ukoci pa udri da otkoci.pozdrav!
Simke Valjevo u srcu!!
:: :: simke hvala, ali ovaj program sluzi da napravi video fajlove.... nisam bio precizan. Treba da pustam podzadinu na nekoj predstavi, i da mogu da odredjenu sliku fade-in fade-out po potrebi. hvala u svakom slucaj :: :: ma glupi extended desktop da mi baca sve na extended-u u fullscreen a da ima manje prozore na svom monitoru. :: da bih lase manipulisao sadrzajem.. kao presenter view u pp :: :: bax, tebi uvek hvala :)
hvala, uspeo sam nesto, probacu i to sa filmom, sada jos samo da izvalim kako da ga namestim da mi ide fullscreen na jednom , a prozor na drugom monitoru... jel mi za to treba clone ili exended ili svejedno? da ne znas mozda i to?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.