Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
prezentacija
STRANA 1 OD 1
marke prezentacija 14.03.2009. 20:48 T16152

status: user
broj poruka: 384
da li bi neko mogao da mi predlozi softver za prezentaciju? u pitanju je nekoliko slika, i treba mi fade efekat, ali ne mogu da podesim dovoljno sporo u ppt. treba da mi se slika otvara oko 5 sekundi. bilo bi fenomenalno i da ima neki presenter view :) takoje i manipulacija velicinom slike i sl.

2) postoji li neki program koji olaksava manipulaciju sa extended desktop? nikada se nisam bavio time, a ovi nvidia driveri mi nesto bas i ne olaksavaju, a i prilicno mi je hitno.

hvala svima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 14.03.2009. 21:31 #102999

broj poruka: 12057

Koliko ja znam moguće je odabrati samo low, medium i high transition speed.

Što se extended deksopa tiče, šta tačno hoćeš da uradis ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

simke000 ProShow-Producer-4.0.2442 14.03.2009. 22:23 #103025

broj poruka: 504
ProShow-Producer-4.0.2442
Simke
Valjevo u srcu!!

marke :( 15.03.2009. 10:18 #103069

simke hvala, ali ovaj program sluzi da napravi video fajlove.... nisam bio precizan. Treba da pustam podzadinu na nekoj predstavi, i da mogu da odredjenu sliku fade-in fade-out po potrebi. hvala u svakom slucaju

ma glupi extended desktop da mi baca sve na extended-u u fullscreen a da ima manje prozore na svom monitoru..
da bih lase manipulisao sadrzajem.. kao presenter view u ppt

bax, tebi uvek hvala :)
simke000 Ma znam sta hoces... 15.03.2009. 10:33 #103070

broj poruka: 504
Brate,ja sam te razumeo i znam sta hoces.Naprevis sa ovim programom 5-6 slajdova i nista ne export nego samo u propretis napravis da ti priview radi u Full screenu.Kliknes play i imas prezentaciju.Ja radio tako.Ako ne moze jbg.Pozdrav!!

E sad sam nesto probao.Napravi show i izvezi ga kao flash i play u media player classic i kad prodje prvi slajd udri po razmaknici da ukoci pa udri da otkoci.pozdrav!

Simke
Valjevo u srcu!!

::
:: simke hvala, ali ovaj program sluzi da napravi video fajlove.... nisam bio precizan. Treba da pustam podzadinu na nekoj predstavi, i da mogu da odredjenu sliku fade-in fade-out po potrebi. hvala u svakom slucaj
:: ma glupi extended desktop da mi baca sve na extended-u u fullscreen a da ima manje prozore na svom monitoru.
:: da bih lase manipulisao sadrzajem.. kao presenter view u pp
:: bax, tebi uvek hvala :)
marke :) 15.03.2009. 10:56 #103071

hvala, uspeo sam nesto, probacu i to sa filmom, sada jos samo da izvalim kako da ga namestim da mi ide fullscreen na jednom , a prozor na drugom monitoru... jel mi za to treba clone ili exended ili svejedno? da ne znas mozda i to?

marke :) 16.03.2009. 13:16 #103333

e simke, samo da ti se zahvalim, uspeo sam sve sto sam zeleo. spasao si me :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs