Problem je sledeći prilikom ispravke teksta word mi sledeći znak zameni otkucanim umesto da otkucani znak doda. Tražio sam ali predstavu nemam kako se ta opcija zove. Molim da mi neko kaže kako da isključim ovu opciju. Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
Da, radi se o opciji koja se izabere (nije default-na) OVERTYPE, ali, osim što može da se odabere u opcijama worda, može i da se uključi klikom na mali, zlokobni kvadratić sa tekstom OVR na dnu prozora worda... pored dela gde se broje reči i slično... običn ne obraćamo pažnju na to. Imao sam kolegu koji je to iz čiste zlobe i maloumnosti, radio na svakom računaru do koga je stigao (bez nadzora).
Tog tvog kolegu bi trebalo zakonom zabraniti:P S obzirom da je word na mom lapu dakle samo ja ga koristim, pretpostavljam da sam slučajno aktivirao tu opciju. Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
:: Da, radi se o opciji koja se izabere (nije default-na) OVERTYPE, ali, osim što može da se odabere u opcijama worda, može i da se uključi klikom na mali, zlokobni kvadratić sa tekstom OVR na dnu prozora worda... pored dela gde se broje reči i slično... običn ne obraćamo pažnju na to. Imao sam kolegu koji je to iz čiste zlobe i maloumnosti, radio na svakom računaru do koga je stigao (bez nadzora) :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.