@Jebivetar Umesto WINamp-a probaj QCD, jednostavno oslobodi se `onoga` kroz gusto granje. Jeste da nije toliko popularan ali je po meni daleko jednostavniji za koriscenje nego WINAmp, a ima i par skinova koji su stvarno strava. U pitanju je Nucleo koji doduse ima nekoliko komada i za WINAmp i oni su strava dobri.
@Bax2003 Idem odmah da skinem novi paket kodeka.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: zajedno sa novim winamp-o :: :: `Ko se jednom o mleko opeche, taj i u jogurt duva` :: ::
Ma lagano, ne moraš odma....osetio sam blagu dozu sarkazma....ali whatever.
Paket sam okačio jer se u poslednje vreme dešavaju pozitivne stvari sa MPC Home Cinema player-om i filterima (glatko premotavanje, manje zauzeće CPU-a itd.), naročito na polju HD videa. Ko ima probleme, ili stavlja sveži setup, ne bi bilo zgoreg da stavi sveži paket.
Izvinjavam se svima jer sam okačio paket star 48 sati. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: @Bax200 :: Idem odmah da skinem novi paket kodeka :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: zajedno sa novim winamp-o :: :: :: :: `Ko se jednom o mleko opeche, taj i u jogurt duva` :: :: :: ::
Nisam mislio ništa loše time, samo sam se malo iznenadio zbog kašnjenja, pošto ste vi - masteri i komanderi - ovde na forumu uvek ažurni u sekund. A, kao što već rekoh, ima onih koje uvek treba podsetiti na novitete iz softvera.
Na masini mi je trenutno 4.17, a moras priznati da je 4.7.0 prilicno doradjen.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Ma lagano, ne moraš odma....osetio sam blagu dozu sarkazma....ali whatever :: :: Paket sam okačio jer se u poslednje vreme dešavaju pozitivne stvari sa MPC Home Cinema player-om i filterima (glatko premotavanje, manje zauzeće CPU-a itd.), naročito na polju HD videa. Ko ima probleme, ili stavlja sveži setup, ne bi bilo zgoreg da stavi sveži paket :: :: Izvinjavam se svima jer sam okačio paket star 48 sati :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: @Bax200 :: :: Idem odmah da skinem novi paket kodeka :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: zajedno sa novim winamp-o :: :: :: :: :: :: `Ko se jednom o mleko opeche, taj i u jogurt duva` :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.