sastojala se od single athlona ~3ghz,1gb i integruse 780g. rezultat testiranja H.264 1080p materijalom (jednom i nikad vise) bio je: cpu zakucan nonstop na 100%, skipovan svaki drugi frame, a ne dao bog da ukljucis neki filter! ubacivanjem 3850 (HDCP) i jos 1gb memorije(manje bitno),situacija se znatno popravila `smooth as the baby`s ass` ali za 720p. za pravi pravcati FullHD moracu da sacekam da prodje ova world-wide zikra, uteram bar dva pristojna jezgra u socket (barem x2 5000+) i okitim ga malo `rezolucijanijim` prozorom u svet, napr. samsung 2343nw (2048x1152). i da, blue ray drive kao slag na tortu. ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Nema sile ni pod razno da single core CPU izgura glatko 1080p. Može da ima 4870 X2 crossfire, džabe. Bar neki E5xxx ili jače sa GF8xxx+ ili ATI 2xxx+. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
@bax pa rekoh li da sam probao 1080 jednom i nikad vise. a ko je uopste pomenuo da ima sanse single-1080? ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: :: Nema sile ni pod razno da single core CPU izgura glatko 1080p. Može da ima 4870 X2 crossfire, džabe. Bar neki E5xxx ili jače sa GF8xxx+ ili ATI 2xxx+ :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Dobro je da nije niko, iskreno, očekivao sam odgovore tipa,vrteao sam dva 1080p sa Sempronom 2500+ i FX7300LE. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: @bax pa rekoh li da sam probao 1080 jednom i nikad vise. a ko je uopste pomenuo da ima sanse single-1080? :: _____________________________________________________________________ :: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj toren :: :: :: :: :: Nema sile ni pod razno da single core CPU izgura glatko 1080p. Može da ima 4870 X2 crossfire, džabe. Bar neki E5xxx ili jače sa GF8xxx+ ili ATI 2xxx+ :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
:: :: Dobro je da nije niko, iskreno, očekivao sam odgovore tipa,vrteao sam dva 1080p sa Sempronom 2500+ i FX7300LE :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: @bax pa rekoh li da sam probao 1080 jednom i nikad vise. a ko je uopste pomenuo da ima sanse single-1080? :: :: _____________________________________________________________________ :: :: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj toren :: :: :: :: :: :: :: :: Nema sile ni pod razno da single core CPU izgura glatko 1080p. Može da ima 4870 X2 crossfire, džabe. Bar neki E5xxx ili jače sa GF8xxx+ ili ATI 2xxx+ :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja 1080p Filmove pustam na C2D 2,26GHz, ATI HD3650m, display je 16.4` FULL HD, i naravno BD RE drive ! (ostatak konfe nije bitan) To je ova mashinica sto stoji u potpisu...
:: Ja 1080p Filmove pustam na C2D 2,26GHz, ATI HD3650m, display je 16.4` FULL HD, i naravno BD RE drive ! (ostatak konfe nije bitan :: To je ova mashinica sto stoji u potpisu.. :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.