Potreban mi je program sa kojim mogu da u video ubacujem razne animacije,npr:Coveka smanjim ,premestim na drugo mesto ,dodam mu bradu.... Mozda zvuci malo bezveze kako sam objasnio ali mislim da ,ko zna za neki takav program,ce me razumeti.Hvala. Simke Valjevo u srcu!!
Ako misliš da dodaješ sve i svašta na postojeće animacije, klipove, onda ti treba program za compositing. Postojao je davno jedan programčić koji se zvao Wig Out koji je u kombinaciji sa Kai`s Power Goo mogao da iskombinuje takve face, grimase sa naučarima šeširima, bradama....da umreš od smeha.
Ako misliš da dodaješ nešto na slike, tu je majka fotošop. Tu možeš da iseckaš šta treba, napraviš fajl sa transparencijom, pa onda da kombinuješ sa animacijama u Sony Vegas-u, Adobe After Effects-u.....
Možeš i u compositing programu igrajući se sa maskama.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako hoces da to lici na nesto onda After Effects definitivno... Ne treba ti nista drugo, a za pocetak, ako nisi nikad radio u njemu pogledaj: http://www.videocopilot.net/ Tu bas imas dobrih tutorijala i ako ponovis sto je lik pokazao brzo ces da udjes u stos i da pravis cuda.
Pozdrav!
EDIT: Prepravio sam link... Nije .com nego .net jbga
Andrew Kramer je legenda, samo dosta vremena treba da se provede uz After da bi pored praćenja iskapirao što čovek radi. After se ne uči napamet. Moraš da znaš zašto i kojim redosledom šta radiš. Nije to Windows Movie Maker. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ako hoces da to lici na nesto onda After Effects definitivno... Ne treba ti nista drugo, a za pocetak, ako nisi nikad radio u njemu pogledaj :: http://www.videocopilot.net :: Tu bas imas dobrih tutorijala i ako ponovis sto je lik pokazao brzo ces da udjes u stos i da pravis cuda :: :: Pozdrav :: :: EDIT: Prepravio sam link... Nije .com nego .net jbga
Jbga... Treba vremena nije da nije. Ali je rezultat... Znas vec i sam.
:: Andrew Kramer je legenda, samo dosta vremena treba da se provede uz After da bi pored praćenja iskapirao što čovek radi. After se ne uči napamet. Moraš da znaš zašto i kojim redosledom šta radiš. Nije to Windows Movie Maker ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.