Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
HITNO :(
STRANA 1 OD 1
boriskov HITNO :( 24.02.2009. 02:27 T15705

status: user
broj poruka: 364
Imam jako veliki problem... naime, imam 2.0GHz AMD Athlon, 2GB RAMa, GeForce 7300LE, 250GB HHD i Windows XP Professional Service Pack 3 a problem je u tome sto mi se Hard Disc konstantno sam popunjava, a najbrze kada sam konektovan... particija C koja ima 15GB (i koja mi sluzi samo za programe i Windows) za manje od 20-ak minuta nakupilo se oko 1,5GB vise. Nikada nisam cuo da se ovo nekome desava a jos manje kako da popravim to. C je sada popunjna do kraja i neznam sta da radim... ako neko ima neko resenje ili predlog molim vas napisite mi... Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pasduh Re: HITNO :( 24.02.2009. 02:35 #98856

broj poruka: 451
A da prvo startujes antivirus, mozda imas neku gamad i naravno bez interneta za to vreme. Sve mi nesto aludira da ima neka gamad koja radi prikrivena. Imao sam jednom neku slicnu neprijatnost i resena je ciscenjem.

pozzz

one way or another

:: Imam jako veliki problem... naime, imam 2.0GHz AMD Athlon, 2GB RAMa, GeForce 7300LE, 250GB HHD i Windows XP Professional Service Pack 3 a problem je u tome sto mi se Hard Disc konstantno sam popunjava, a najbrze kada sam konektovan... particija C koja ima 15GB (i koja mi sluzi samo za programe i Windows) za manje od 20-ak minuta nakupilo se oko 1,5GB vise. Nikada nisam cuo da se ovo nekome desava a jos manje kako da popravim to. C je sada popunjna do kraja i neznam sta da radim... ako neko ima neko resenje ili predlog molim vas napisite mi... Hvala unapred
boriskov ... 24.02.2009. 02:42 #98858

Precistio sam komp sa Kasperskim antivirusom 8.0, Uniblue Speed up my PC 3, Spyware doctorom i nista...
rasha44 Koji browser koristiš? 24.02.2009. 02:44 #98859

broj poruka: 1492
Ako koristiš glupi Internet Explorer, sigurno ti je njegov cache, u Temporary Internet Files, postavljen na suviše veliku cifru. Za normalno surfovanje ne treba ti više od 25MB.

Control Panel, Internet Options > Temporary Internet Files > Settings, pa tu podesi koliko hoćeš. Tu možeš i da isprazniš cache i History.

Takođe pogledaj My Computer > desni klik> Properties > System Properties.
Otčekuj sve pod System Failure.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

boriskov ... 24.02.2009. 02:58 #98861

Temp fajlove i sl gluposti mi brise Uniblue Speed up my PC 3 tako da nije do toga a u Control Panel, Internet Options > Temporary Internet Files > Settings mi je namesteno max 50MB
pasduh .... 24.02.2009. 03:03 #98862

broj poruka: 451
Da nije neki rootkit, skini UnHack Me, imas trial verziju koja je potpuno operativna. Mozda lupam, ali ne moze da skodi.

one way or another

Dragg re 24.02.2009. 09:42 #98882

broj poruka: 2270
jel si isključio system restore?

boriskov ... 24.02.2009. 09:55 #98884

Da, to uvek drzim iskljuceno jer ga ne koristim
doca80 Virus 316% 24.02.2009. 10:00 #98885

broj poruka: 3053
ja sam imao ISTU situaciju pre par godina,samo sto je meni `nesto` popunjavalo hard velikom brzinom,a kad ga je popunilo do kraja,ostetilo je sistem i pao mi je win.Secam se da je Spybot Search&Destroy detektovao nesto ali nije mogao da ga ocisti. probaj Spybot,mozda su ga popravili i Malwarebytes Antimalware,a ako ga antivirusi nisu detektovali,moguce da je neki rootkit u pitanju(oni su potpuno nevidljivi za antivirus programe),i u tom slucaju ce ti skoro sigurno pomoci UnHack me.

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

boriskov ... 24.02.2009. 10:17 #98886

Sve bi bilo super da mogu nesto da downloadujem sa neta, posto mi je hard pun komp trokira i place da ga ugasim. Ne znam kako cu to da izvedem jer ne mogu da oslobodim ni 1 mb

boriskov Ne vredi... 24.02.2009. 10:56 #98890

Moracu da reinstaliram windows, ne mogu nista da uradim na kompu a sve sam pokusao... Hvala svima
Stripy 100% rešenje 24.02.2009. 10:57 #98891

broj poruka: 4163
Formatiraj C, instaliraj nov, taze, svež sistem. Imaš podstanara koji se koti ko zec, a antivirus ga sigurno ne vidi

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs